Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη διακοπές: “Οργώνει” τα νησιά μαζί με τον Ματέο – Αγκαλιά, μέσα στη θάλασσα
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: “Οργώνει” τα νησιά μαζί με τον Ματέο – Αγκαλιά, μέσα στη θάλασσα

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Στο νησί των ανέμων βρέθηκε πριν από λίγο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη διακοπές: Δεν σταματά με τίποτα τις υπέροχες διακοπές η Ελένη Μενεγάκη. Μαζί της φυσικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κυριολεκτικά αλωνίσει το Αιγαίο και το Ιόνιο, για να γεμίσει τις μπαταρίες πριν το ξεκίνημα της σεζόν.  Η γνωστή παρουσιάστρια, άφησε για λίγο τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, όπου ο σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα, προκειμένου να γυρίσει στις παραλίες της Ελλάδος. Πριν μέρες μάλιστα, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ένα μαύρο μπικίνι «στα γαλάζια νερά του Ιουνίου» και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη, έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην Μύκονο – είχε να επισκεφθεί το κυκλαδίτικο νησί πάνω από 10 χρόνια- μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, και δεν παρέλειψαν να βρεθούν σε γνωστή παραλία. Εκεί, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της απόλαυσαν το μπάνιο τους και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι καθώς δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον. Η παρουσιάστρια φορώντας ένα σομόν μπικίνι και ο σύζυγός της με ένα ριγέ μαγιό, απόλαυσαν το μπάνιο τους με τον έρωτα να μην κρύβεται. Μάλιστα δεν δίστασαν να συνομιλήσουν με άλλους τουρίστες.

Ελένη Μενεγάκη: Διακοπές με τον Ματέο

Πριν από μερικές η μέρες, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την μικρή της κόρη, Μαρίνα, με θέα τα γαλάζια νερά της Άχλας στην Άνδρο και έγραψε: «Μικρές στιγμές, μεγάλης αξίας».

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ φαίνεται πως μαζί της θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν και το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower για σπίτια, μισθό και υπηρέτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις