Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – οπαδοί: Έκαναν το Άμστερνταμ… Τούμπα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – οπαδοί: Έκαναν το Άμστερνταμ… Τούμπα (vid)

ΠΑΟΚ - οπαδοί: Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο του Άμστερνταμ πριν ξεκινήσουν για τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για το δεύτερο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ

ΠΑΟΚ – οπαδοί: Είναι γνωστό ότι όπου εμφανίζονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφήνουν το στίγμα τους. Το απόγευμα της Τρίτης (13/08) πλημμύρισαν τους δρόμους του Άμστερνταμ, πριν από το δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ. Έστησαν μάλιστα το δικό τους πάρτι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Ολλανδών, που είχαν καιρό να δουν τέτοια ατμόσφαιρα από οπαδούς ξένης ομάδας.

Πάνω από 2.000 ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι περισσότεροι από τη Θεσσαλονίκη και άλλα μέρη της Ελλάδας, ενώ αρκετοί ήταν και από χώρες της κεντρικής Ευρώπης, καθώς οι αποστάσεις είναι αρκετά μικρές με την Ολλανδία. Η «απόβαση» έγινε από την Δευτέρα (12/08) αλλά λίγες ώρες πριν από τον αγώνα το Άμστερνταμ ήταν κυριολεκτικά ντυμένο στα ασπρόμαυρα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Τα τραγούδια των οπαδών της ελληνικής ομάδας έδιναν και έπαιρναν, ενώ δεν δημιουργήθηκαν παρατράγουδα. Σε αυτό τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η καλά οργανωμένη ολλανδική αστυνομία.

Με Ιβάν Σαββίδη στην κερκίδα

Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει δύσκολη αποστολή μετά το 2-2 στην Τούμπα, καθώς χρειάζεται νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση ή μια εντυπωσιακή ισοπαλία 3-3. Αλλιώς θα συμβιβαστεί με τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους ομίλους. Ο Άγιαξ έδειξε από το πρώτο ματς ότι δεν αστειεύεται και στην έδρα του έχει αναμφίβολα τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε συνομιλία την Δευτέρα με τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα, ενώ συναντήθηκε και με τους παίκτες προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης αποψινής αναμέτρησης. Το αφεντικό του συλλόγου θα βρίσκεται στο γήπεδο και όπως φάνηκε από όσα είπε στους συνεργάτες του, ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση που μπορεί να συνοδευτεί και με πρόκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις