Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η διαφορά μου με τον Μέσι…»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η διαφορά μου με τον Μέσι…»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με διαφορετικές ομάδες είναι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο σημαντικότερη από την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας»

13.08.2019 | 19:57

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνει πάντα στον πειρασμό να συγκριθεί με τον Λιονέλ Μέσι. Στο δίκτυο DANZ που συνηθίζει να ασχολείται με αθλητικές ιστορίες ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους είπε πολλά και διάφορα. Κάποια στιγμή μάλιστα ήρθε η ώρα να ξεστομίσει τη διαφορά που χωρίζει τον ίδιο με τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα. Πάντα έχει ένα λόγο να θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο ο CR7.

«Η διαφορά με τον Μέσι είναι πως έχω παίξει σε αρκετές ομάδες και έχω κατακτήσει το Champions League με διαφορετικές ομάδες» υποστήριξε ο Ρονάλντο χωρίς να θέλει να μειώσει τον μεγάλο αντίπαλό του για αρκετά χρόνια στην Πριμέρα Ντιβισιόν και όχι μόνο. Ίσα, ίσα που έδειξε να αναγνωρίζει την αξία του Μέσι και το πόσο έχει βελτιωθεί αγωνιστικά στο πέρασμα των χρόνων. Ο Ρονάλντο έχει κατακτήσει τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ και ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που ο Μέσι μετράει τέσσερα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ρονάλντο: «Έξι χρόνια πρώτος σκόρερ»

Στη συνέχεια εστιάζοντας στον εαυτό του και τα κατορθώματά του, ο Ρονάλντο τόνισε: «Ήμουν πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ για έξι συνεχόμενες σεζόν. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Ο Μέσι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μείνει στην ιστορία, όπως και εγώ, για όλα αυτά που έχει καταφέρει και πως χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν. Δεν είναι οι “Χρυσές Μπάλες” όμως το πιο σημαντικό πράγμα».

Όσον αφορά τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο ίδιος για να βελτιωθεί, υποστήριξε: «Για να φτάσεις σε τοπ επίπεδο χρειάζεται να θυσιάσεις πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Υπάρχει καθημερινή σκληρή δουλειά για να φτάσεις και να παραμείνεις στην κορυφή. Κάθε πρωί, πρέπει να ξυπνάς για να πετύχεις πράγματα και όχι για να βγάλεις χρήματα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ιστορία του ποδοσφαίρου και να κερδίζω όλο και περισσότερους τίτλους».

Exit mobile version