Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πρωτοψάλτη ντουέτο: Η απρόσμενη συνάντηση επί σκηνής – Με ποιον τραγούδησε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρωτοψάλτη ντουέτο: Η απρόσμενη συνάντηση επί σκηνής – Με ποιον τραγούδησε

Πρωτοψάλτη ντουέτο: Ένα εντυπωσιακό ντουέτο ερμήνευσε η Άλκιστης Πρωτοψάλτη με έναν ιερέα κατά τη διάρκεια συναυλία της στο Άργος.

Πρωτοψάλτη ντουέτο: Απρόσμενο φινάλε είχε η συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, το βράδυ του Σαββάτου, με μια ανθρώπινη και ευχάριστη σκηνή. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέβηκε στις κερκίδες, πλησίασε έναν ιερέα, του έδωσε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει μαζί, κάνοντας ένα μοναδικό ντουέτο.

Σύμφωνα με το anagnostis.org, το ντουέτο της ερμηνεύτριας χειροκροτήθηκε από χιλιάδες κόσμου, που βρισκόταν στη συναυλία, όταν η ίδια άρχισε να τραγουδά «Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές, των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο…». Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, αγκαλιάζει τον ιερέα, ο οποίος σηκώνοντας τα χέρια συνέχιζε το τραγούδι. Εκείνος ανοίγει ξανά τα χέρια του και η τραγουδίστρια χαμογελώντας ακούγεται να λέει: «Θα μας συγχωρέσει ο Θεός. Θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος πάλι».

Φωτογραφικό υλικό από τη συναυλία στο Άργος

Πρωτοψάλτη ντουέτο: Ποιος είναι ο ιερέας

Πρόκειται για τον ιερέα Κώστα Ξανθόπουλο, εφημέριο στο χωριό Πυργιώτικα του Ναυπλίου, ο οποίος είχε πάει να ακούσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια λίγο πριν το τέλος της συναυλίας της ανέβηκε στις κερκίδες και άρχισε να περπατά τραγουδώντας ανάμεσα στο κοινό.

Με αστείρευτο χιούμορ μάλιστα, όταν άρχισε να επιστρέφει στη σκηνή από τα φθαρμένα σκαλοπάτια του Αρχαίου Θεάτρου ακούγεται να λέει, παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι: «Κάθε φορά που με πληγώνεις, να κατέβω τα σκαλοπάτια ζωντανή…».

Το ντουέτο της Πρωτοψάλτη με ιερέα στο Άργος
Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: anagnostis.org – Φάνης Τσίρος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις