Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La Casa de Papel: Η φωτογραφία της «Τόκιο» και το κρυφό μήνυμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel: Η φωτογραφία της «Τόκιο» και το κρυφό μήνυμα

La Casa de Papel: Μία φωτογραφία που έχει σχέση με τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της σειράς-φαινόμενο του Netflix ανέβασε η τηλεοπτική Τόκιο.

La Casa de Papel: Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες η 3η σεζόν του La Casa De Papel να έκανε πρεμιέρα στο Netflix και να διέλυσε τα ρεκόρ τηλεθέασης της υπηρεσίας, όμως ήδη στα σκαριά βρίσκεται η συνέχεια της σειράς-φαινομένου του Alex Pina. Υπάρχουν πληροφορίες πώς τα γυρίσματα του 4ου κύκλου ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες.

Μάλιστα, η τηλεοπτική «Τόκιο», κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα ιδιαίτερα… αινιγματικό μήνυμα αναφορικά με τον τέταρτο κύκλο, για να εντείνει την αγωνία και να εξάψει την φαντασία, για το τι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/B0L9qCJIJLY/

La Casa de Papel: Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Για τη ακρίβεια “ανέβασε” μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μία γιαγιά ενώ κάνει διατάσεις. Την εν λόγω φωτογραφία συνόδευσε με την χιουμοριστική λεζάντα «Εγώ, την τελευταία εβδομάδα γυρισμάτων LCDP».

Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν φυσικό, «έπεσαν βροχή» ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούν ότι η φωτογραφία της μπορεί να κρύβει ένα μήνυμα. Ενδεχομένως, η ηθοποιός ήθελε να δείξει ότι έρχεται και νέος κύκλος, αμέσως μετά τον τέταρτο. Βέβαια, παρά τις ερωτήσεις των θαυμαστών στα σχόλια, η ίδια δεν αποκάλυψε κάτι περισσότερο…

https://www.instagram.com/p/B001nTGolER/

 La Casa de Papel: Έσπασε τα κοντέρ η 3η σεζόν

Η τρίτη σεζόν του La Casa de Papel ήρθε τον Ιούλιο, μια νέα ετοιμάζεται και οι χρήστες του Netflix σαφώς ακόμα κινούνται σε ρυθμούς Bella Ciao. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, τον τρίτο κύκλο είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, 34.355.956 νοικοκυριά παγκοσμίως παρακολούθησαν τις νέες περιπέτειες του Προφεσόρ και της παρέας του μέσα στις πρώτες επτά ημέρες της κυκλοφορίας του φρέσκου κύκλου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο νούμερο σε επίπεδο εβδομάδας που έχει καταφέρει ποτέ να κάνει ξενόγλωσση σειρά στο Netflix. Επιπλέον, το τρίτο μέρος του La Casa de Papel κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ ως η σειρά της πλατφόρμας με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ανεξαρτήτως γλώσσας σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις