Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μύκονος καλοκαίρι 2019: Η τουρίστρια με το πιο μεγάλο μπούστο, σχεδόν αηδιαστικό
LIFESTYLE

Μύκονος καλοκαίρι 2019: Η τουρίστρια με το πιο μεγάλο μπούστο, σχεδόν αηδιαστικό

Μύκονος καλοκαίρι 2019: Φωτιά στην Μύκονο και συγκεκριμένα στα Ματογιάννια προκάλεσε μία τουρίστρια με την ομολογουμένως «εκρηκτική» της εμφάνιση.

Μύκονος καλοκαίρι 2019: Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο» και η Μύκονος αρχίζει να ζει ξανά τις καλοκαιρινές δόξες της. Στις παραλίες του νησιού δεν χωράνε ντροπές και αναστολές. Οι καυτές υπάρξεις που περνούν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς κάνουν διαγωνισμό για το ποια θα φορέσει λιγότερα ύφασμα σε μαγιό και οι άντρες… αλληθωρίζουν. Άλλες φορές όμως, δεν είναι για καλό…

Μια τουρίστρια, αγνώστων λοιπών στοιχείων, προκάλεσε το ενδιαφέρον των παπαράτσι αλλά και των περαστικών στα σοκάκια της Μυκόνου.  Όπως θα δείτε, η μελαχρινή κυρία με το τεράστιο στήθος έκανε τη βόλτα της στα γραφικά σοκάκια και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων. Όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της, δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Ούτε φυσικά και το Mykonos Live Tv που κατέγραψε το γεγονός στο παρακάτω βίντεο.

Η εν λόγω τουρίστρια έκανε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου, φορώντας ένα μαύρο στενό τοπ με μεγάλο ντεκολτέ επιδεικνύοντας τα υπερβολικά πλούσια – και ψεύτικα, φυσικά – κάλλη της, με τους περαστικούς να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από το μπούστο της.

Δίνει… πόνο με την παρουσία της στη Μύκονο η Lexy Stevens. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ στο κοσμοπολίτικο νησί τρελαίνοντας τους παρευρισκόμενους με τις καμπύλες της. Το διάσημο μοντέλο πήρε καυτές πόζες ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία στο νησί των ανέμων.

Μύκονος καλοκαίρι 2019: Ένα μπικίνι… εκατό κιλών

H 29χρονη πάμπλουτη Carli Bybel απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων όπου συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση αφού διαφημίζει την Ελλάδα στους πάνω από 5 εκ. followers της. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα στο Nammos στην Ψαρρού. Φορώντας μπικίνι-υπερπαραγωγή απόλαυσε την κοσμική πλαζ και οι λουόμενοι απόλαυσαν το θέαμα!

Το mykonoslive.tv, πιστό στις παραδόσεις δεκαετιών και με τον άγρυπνο και ακούραστο φακό του, κατέγραψε τα πιο μικροσκοπικά μπικίνι και τις πιο… επιδέξιες πίσω όψεις, τις μάζεψε σε ένα βίντεο και έδωσε τροφή για… σκέψη.

Η Αμερικανίδα Constance Nunes έφερε την «κόλαση» στην Ψαρού εκτοξεύοντας την θερμοκρασία στα ύψη.

Ονομάζεται Constance Nunes, είναι μοντέλο και τηλεπερσόνα που κάνει καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αν υπήρχε τίτλος Miss Mykonos για τον μήνα Ιούνιο, θα τον κέρδιζε με μεγάλη διαφορά…

Η Αμερικανίδα καλλονή που βλέπετε στο βίντεο του Mykonos Live TV εμφανίστηκε στην Ψαρού και η Ιωάννα Τούνη μοιάζει να έχει αντίπαλο…

Μύκονος καλοκαίρι: Οι… νικήτριες

Έθεσαν τα πλούσια προσόντα τους σε κοινή θέα και ξεσήκωσαν τις παραλίες της Μυκόνου και τον ανδρικό πληθυσμό. Σας παρουσιάζουμε το top 5 με τις χυμώδεις Ελληνίδες που με την εμφάνισή τους εκτόξευσαν τον υδράργυρο το 2018. Για φέτος, είναι νωρίς…

Ιωάννα Τούνη

Ξανθιά, πληθωρική και με εντυπωσιακά μπικίνι που άφηναν εκτεθειμένες τις καμπύλες της, κατάφερε να συζητηθεί και να κολάσει όποιον είχε την τύχη να πέσει πάνω της. Κατακτά δίκαια την πρώτη θέση στο top 5.

Ειρήνη Στεριανού

Η μελαχρινή καλλονή στο Super Paradise λούστηκε με… σαμπάνιες. Με αποκαλυπτικό μαγιό επιδόθηκε πάνω στο τραπέζι σε άκρως αισθησιακά λικνίσματα που έκοψαν ανάσες και ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη!

Ντομινίκ

Ψυχολόγος στο επάγγελμα, η όμορφη και ευθυτενής ξανθιά από την Θεσσαλονίκη έκανε πολλά αρσενικά ευτυχισμένα φορώντας μπικίνι που άφηναν λίγα στην φαντασία.

Νικολέττα Ράλλη

Με τις μεσογειακές αναλογίες της, τουτέστιν καμπύλες, καταφέρνει κάθε καλοκαίρι να κλέβει την παράσταση.

Έρη Ζώρα

Τυφλώθηκε το νησί των Ανέμων από το ηλιοκαμένο κορμί της καυτής Έρης. Η τραγουδίστρια έκανε διακοπές στην Μύκονο και με τα αποκαλυπτικά μαγιό και τα τατουάζ της άφησε με ανοιχτό το στόμα τον ανδρικό πληθυσμό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις