Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη: Ο Νώντας, είναι παρελθόν – Χώρισε και το ανακοίνωσε όπως οι σταρ
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Ο Νώντας, είναι παρελθόν – Χώρισε και το ανακοίνωσε όπως οι σταρ

Ιωάννα Τούνη: Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα με τον Νώντα Παπαντωνίου.

Ιωάννα Τούνη: Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλιά της δίχως να έχει στο πλευρό της τον Νώντα Παπαντωνίου, γεγονός που δημιούργησε υποψίες στους φαν περί χωρισμού. Κι όμως, στο λογαριασμό της στο Instagram εκτός από ευχές, οι followers δεν σταματούσαν να ρωτούν πού είναι ο Νώντας, οέο, που κοσμούσε πολλές από τις καυτές φωτογραφίες που αναρτούσε η εκρηκτική ξανθιά. Μπορεί το πρώην ζευγάρι να έκανε πριν λίγες ημέρες ένα ταξίδι στο Μπαλί, ωστόσο δεν κατάφεραν να τα βρουν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Τελευταία φορά, απαθανατίστηκαν μαζί στις αρχές Ιουλίου στο Pasaji στον Ορνό της Μυκόνου να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

“Και εδώ βλέπετε εμένα με την τούρτα μου (ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτήν😋) να ποζάρω φουλ ευτυχισμένη!!! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι δίπλα μου, να σουρώσουμε μαζί και να κάνουνε ότι βλακεία μας έρθει!!! Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλα όσα έχω σήμερα στην ζωή μου… Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο! Υγεία, καλοί φίλοι, αληθινές στιγμές, και να μην σας νοιάζει ποτέ τι θα πουν οι γύρω σας! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα όμορφα μηνύματα και τις ευχές σας…
#26 και λέσι λοιπόν ❤️🤟🏼”, έγραψε στα γενέθλιά της και οι ερωτήσεις άρχισαν.

https://www.instagram.com/p/B0_n8opAfei/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B09BsqAgs_t/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1B4AijgnFS/

https://www.instagram.com/p/B06M9URAY7B/

Ιωάννα Τούνη: Τα φιλιά στη Μύκονο

Ιωάννα Τούνη: Η… ανακοίνωση χωρισμού

«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ.

Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση του πρώην πλέον Νώντα, άσχετη με τον χωρισμό

Από την πλευρά του ο Νώντας Παπαντωνίου δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση που να αφορά τον χωρισμό τους. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ και συγκεκριμένα στα Instastory μία φωτογραφία με έναν φίλο του μέσα σε ένα καράβι, στο λιμάνι της Πάρου. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός μπασκετμπολίστας αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο νησί της Νάξου για ολιγοήμερες διακοπές.

https://www.instagram.com/p/Br0PJmUFCBO/

https://www.instagram.com/p/Bwys_Z7F1iP/

https://www.instagram.com/p/BwSZTCiF9a9/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις