Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – μεταγραφή: Έβριζαν τη μάνα του οι οπαδοί της Παρί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – μεταγραφή: Έβριζαν τη μάνα του οι οπαδοί της Παρί

Νεϊμάρ - μεταγραφή: Τα άκουσε για τα καλά από τους οργανωμένους της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ που θέλει να πάρει μεταγραφή αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ

Νεϊμάρ – μεταγραφή: Την ώρα που στο ESPN κάνουν εκπομπές για το ποια εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ χρειάζεται περισσότερο τον Νεϊμάρ, οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν τα έβαζαν με τη… μητέρα του. «Π… γιε», «φύγε από εδώ» και «άντε… γ…» ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν και τα πανό που εμφανίστηκαν στην εξέδρα των φανατικών της γαλλικής ομάδας στο ματς της 1ης αγωνιστικής του Σαμπιονά με αντίπαλο τη Νιμ. Οι ίδιοι που τραγουδούσαν το όνομά του πριν από δύο χρόνια κατά την παρουσίασή του στο Παρκ ντε Πρενς.

Το παιχνίδι τελείωσε 3-0 (με γκολ των Καβάνι με πέναλτι, Εμπαπέ και Ντι Μαρία) υπέρ της πρωταθλήτριας Γαλλίας, αλλά οι οργανωμένοι ασχολήθηκαν για κάμποση ώρα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Στο Παρίσι ο Νεϊμάρ είναι πλέον persona non grata, όμως με τα χρήματα που ζητάει ο σύλλογος για να τον παραχωρήσει, δεν μοιάζει εύκολη είτε η μετακίνησή του στη Μαδρίτη είτε η επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Μάλλον προτιμάει Ρεάλ

Ο ίδιος βλέποντας ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να ξοδευτεί, έχει αρχίσει να βγάζει προς τα έξω ότι θα πάει στη Ρεάλ. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να προκαλέσει την πρώην ομάδα του, στην οποία τον ήθελε τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Λουίς Σουάρες για να σχηματίσουν ξανά τη θρυλική τριάδα MSN. Στην Ισπανία ο Τύπος βρήκε την ευκαιρία για άλλη μια κόντρα ανάμεσα στους δύο μεγάλους συλλόγους και προς το παρόν φαίνεται ότι η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει.

https://twitter.com/BrasilEdition/status/1160640997610708994?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1160640997610708994&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2Fdiethnes-podosfairo%2Fh-aderfh-toy-neimar-sthn-antepithesh.5575928.html

Ο προπονητής της Παρί Τόμας Τούχελ είναι από εκείνους που δεν θέλουν να χάσουν τον Νεϊμάρ και μάλιστα δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Νιμ. “Αν χάσουμε τον Νεϊμάρ, μπορεί να μην κοιμηθώ, γιατί θα είναι σκληρό να τον χάσουμε και μετά να βρούμε παίκτη που θα κάνει τα ίδια πράγματα” τόνισε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε: “Θα βρούμε βέβαια λύσεις και χωρίς αυτόν. Θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω, όμως είναι προσωπική η επιλογή του και το θέμα αφορά τον ίδιο και τον σύλλογο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις