Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αδερφή Νεϊμάρ: “Γ@@@στε” η απάντηση της Ραφαέλα στους οπαδούς της Παρί που έβριζαν τη μάνα της (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδερφή Νεϊμάρ: “Γ@@@στε” η απάντηση της Ραφαέλα στους οπαδούς της Παρί που έβριζαν τη μάνα της (vid)

Αδερφή Νεϊμάρ: Η Ραφαέλα Μπεκράν, αδερφή του Νεϊμάρ, πέρασε στην αντεπίθεση μετά από όσα άκουσε ο αδερφός της στο ματς της πρωταθλήτριας Γαλλίας με τη Νιμ το βράδυ της Κυριακής (11/08)

Αδερφή Νεϊμάρ: Η Ραφαέλα Μπεκράν, αδερφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ, αποφάσισε να… σώσει την τιμή της οικογένειας. Έπειτα από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νιμ, όπου βρέθηκαν στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων ο αδερφός της και η μητέρα της, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση μέσω των social media. Φάνηκε μάλιστα να είναι ιδιαίτερα αθυρόστομη απέναντι στους φανατικούς των πρωταθλητών Γαλλίας. Και ελαφρά ντυμένη στις περισσότερες από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

“Τι αηδιαστικά και ασεβή όντα που είστε! Θα ευχόσασταν να είχατε τον αδερφό μου ακόμα στην ομάδα σας. Δεν θα κατακτήσετε τίποτα χωρίς εκείνον. Γ@@@στε” ήταν η απάντηση της Ραφαέλα μέσω twitter. Όλα αυτά βλέποντας το βίντεο που ακούγονται οι βρισιές προς τον Βραζιλιάνο διεθνή ποδοσφαιριστή τύπου “Π… γιε” και άλλα παρόμοια που έχουμε συνηθίσει κι εμείς στα ελληνικά γήπεδα. Ο ίδιος πάντως απέφυγε να πει το παραμικρό.

Κοντά στην Μπαρτσελόνα

Από το απόγευμα της Δευτέρας πάντως ο Νεϊμάρ παρουσιάζεται από τα καταλανικά μέσα ενημέρωσης έτοιμος να κλείσει στην Μπαρτσελόνα. Ο δικηγόρος που είχε διευθετήσει τη μεταγραφή του με τη ρήτρα αποδέσμευσης πριν από δύο χρόνια, όταν έκλεισε στην Παρί με 222 εκατ. ευρώ, εθεάθη στα γραφεία των «μπλαουγκράνα». Ο Χουάν Ντίος Κρέσπο έκανε τους δημοσιογράφους να «ψάχνονται», σε ένα διάστημα που φαίνεται να έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Δεν διευκρινίστηκε όμως αν υπήρχε άλλη υπόθεση που τον έφερε στη Βαρκελώνη Αύγουστο μήνα.

Το σίριαλ Νεϊμάρ θα τραβήξει ακόμη διότι οι μεταγραφές αργούν να τελειώσουν. Στη Ρεάλ δεν εκδηλώνονται και δεν δείχνουν τώρα να ενδιαφέρονται. Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται ότι υπολογίζει στον Χάμες Ροντρίγκες και δεν έχει ξεγράψει ακόμη τον Γκάρεθ Μπέιλ. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του δεύτερου η «βασίλισσα» δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον Νεϊμάρ παρόλο που είναι ξεκάθαρο ότι την ενδιαφέρει. Μέχρι τέλος Αυγούστου έχουμε δρόμο ακόμα…

https://twitter.com/BrasilEdition/status/1160640997610708994?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1160640997610708994&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alphafreepress.gr%2F2019%2F08%2F12%2Fathlitika-nea%2Fneimar-metagrafi-evrizan-ti-mana-tou-oi-opadoi-tis-pari%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις