Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Κρήτη: Στα Χανιά για διακοπές, παρέα με τη Μαρέβα (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Κρήτη: Στα Χανιά για διακοπές, παρέα με τη Μαρέβα (pics)

Μητσοτάκης - Κρήτη: Πέρσι την ίδια εποχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν και πάλι στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του και το σπίτι που παραθέριζε από μικρός.

Μητσοτάκης – Κρήτη: Στην Κρήτη χαλαρώνει για το καλοκαίρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός παρέα με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην παραλία Μαράθι στα Χανιά. Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές και απόλαυσαν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα κομψό, ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με ένα ασπρόμαυρο καπέλο.

Όπως αναφέρεται στην κρητική ιστοσελίδα zarpanews, η οποία δημοσίευσε στιγμιότυπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην παραλία, ο πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος, χαιρέτησε και συζήτησε με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ενώ δήλωσε πως θα επισκεφθεί την Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο. Υπενθυμίζεται, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Τήνο στα μέσα του Ιουλίου μαζί με την οικογένειά του, όπου παρακολούθησε στον ναό της Παναγίας, τον Εσπερινό.

Πέρσι την ίδια εποχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν και πάλι στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του και το σπίτι που παραθέριζε από μικρός. Τις φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει το iefimerida. 

Στην Ισπανία ο Αλέξης Τσίπρας

Εκτός συνόρων επέλεξε να ξεκουραστεί ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές ημέρες διακοπών στην Ισπανία με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά. Ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να βρεθεί με την οικογένειά του και να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό, με τη χώρα της Ιβηρικής να αποτελεί την επιλογή τους.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, η οικογένεια Τσίπρα θα κάνει στάση και στη Βαρκελώνη. Μάλιστα, εκεί θα επισκεφτούν το περίφημο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, το Καμπ Νόου, έπειτα από «αίτημα» των δυο παιδιών, που αγαπούν υπερβολικά το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις