alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 11/8
PLUS

Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 11/8

Ζώδια σήμερα: Όλες οι προβλέψεις των άστρων για τα δώδεκα ζώδια για την Κυριακή Αυγούστου 2019.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για την Κυριακή 11 Αυγούστου. Την ημέρα την κυβερνά ο Ήλιος, από τη θέση του στον Λέοντα, από αυτό θα βγει για να περάσει στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου. Παράλληλα, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, εστιάζοντας στην παράδοση, τον σεβασμό και την υπευθυνότητα. Ο Δίας βρίσκεται στον Τοξότη και ενισχύει την θετική σας ενέργεια για να κάνετε βήματα προόδου. Σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία, θετική ώθηση για να προχωρήσετε μπροστά.

Ο Ερμής βρίσκεται στις παρυφές του Καρκίνου, όπου «κυκλοφορεί» τους τελευταίες μήνες. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπιτικό, την οικογένεια και την αποκατάστασή σας. Ο Ερμής θα περάσει αργότερα στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Αυγούστου. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο από τον Μάρτιο, όπου θα διαμείνει για επτά χρόνια. Εστιάστε σε όσα πρέπει να κάνετε και φροντίστε όσα έχετε. Σήμερα ο Ουρανός θα γυρίσει ανάδρομος στον Ταύροκαι θα επιστρέψει σε ορθή πορεία τον Ιανουάριο.

Κριός

Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε. Θα αρχίσετε να απαλλάσσεστε από τα προβλήματα που σας βασάνιζαν εδώ και καιρό, που δεν σας άφηναν να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Κυρίως, θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε όσο χρειάζεστε. Αξιοποιήστε αυτή την αρμονική ατμόσφαιρα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα βρείτε τις πιο αποδοτικές προσεγγίσεις για τα όνειρά σας.

Ταύρος

Όλα θα πάρουν πιο αίσια τροπή στο εξής. Τον τελευταίο καιρό επιδείξατε πολλή υπομονή και δύναμη, γι’ αυτό τα έχετε πάει καλά στα θέματα που σας απασχολούν. Διαθέτετε τα φόντα που χρειάζονται για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια πίστη, για να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Αν κάνατε λάθη στην κρίση κάποιων ανθρώπων ή καταστάσεων, πλέον μπορείτε να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντί τους.

Δίδυμοι

Οπλιστείτε με επαγρύπνηση. Τα γεγονότα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θετικό πρόσημο. Στην προσπάθεια να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες, είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην ασκήσετε καμία πίεση αυτή τη στιγμή. Αντί να προκαλέσετε διαφορές, εστιάστε στο να εντοπίσετε λύσεις που θα ικανοποιούν όλες τις πλευρές.

Καρκίνος

Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας παίρνουν και πάλι τα ηνία. Θα σας δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να επιστρέψετε στη σταθερότητα αλλά και να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας θέματα: Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να τις χειριστείτε άμεσα. Έτσι θα βάλετε σε σειρά όσα έχετε να κάνετε και θα αλλάξετε τη στρατηγική σας όπου δεν έχετε αποτέλεσμα. Η ανταμοιβή για την καλή σας δουλειά δεν απέχει πλέον πολύ.

Λέων

Είναι καιρός να επαναφέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για μια ανασκόπηση και έναν διάλογο με τον εαυτό σας. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε και ποια είναι η πορεία σας, ποιες απόψεις σας μπορεί να είναι απαρχαιωμένες. Μέσα από αυτή τη διεργασία, θα βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις και θα αλλάξετε οπτική και τακτικές εκεί που πρέπει. Επίσης, δώστε λίγη επιπλέον σημασία στην υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση.

Παρθένος

Να είστε έτοιμοι να χειριστείτε ειδήσεις και εξελίξεις. Ίσως να σας αναστατώσουν κάποιες δυσχερείς εκπλήξεις που θα αφορούν μυστικά. Ίσως να αποκαλύψετε κάτι για ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος, κάτι που έκρυβε και τώρα θα χρειαστεί τη βοήθειά σας στο χειρισμό του. Πρέπει να ξεπεράσετε την άβολη θέση γρήγορα, για να περάσετε στις επανορθώσεις και να προσφέρετε τη στήριξή σας. Σε γενικές γραμμές, η διάθεσή σας θα είναι καλή και ευχάριστη.

Ζυγός

Τα άστρα στήνουν ένα κάπως περίπλοκο και ιδιόμορφο σκηνικό για εσάς. Τα γεγονότα θα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σε σημείο να μην είστε βέβαιοι για το πώς πρέπει να τα χειριστείτε. Στην προσπάθεια να επιλύσετε όσα σας πιέζουν, είναι πιθανό να προκαλέσετε ένταση και συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η συμβουλή προς εσάς είναι να μην ασκήσετε πιέσεις στους άλλους αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίστε τις όποιες διαφορές σας και στραφείτε στην εύρεση της χρυσής τομής για όλες τις πλευρές.

Σκορπιός

Έχετε κουραστεί πολύ από τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Η πίεση που σας προκαλεί το φόρτο των ευθυνών, ενδέχεται να σας έχει βγάζει από το πρόγραμμά σας. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε με τόσο μπερδεμένες σκέψεις, ούτε να πάρετε τις σημαντικές αποφάσεις που εκκρεμούν. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, πριν εξαντλήσετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Είναι απαραίτητο να αποσυμφορήσετε το μυαλό σας για να επιστρέψετε δριμύτεροι στην καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Η αποφασιστικότητα πρέπει να γίνει το κύριο εργαλείο σας αυτή την περίοδο. Τα πολλά μέτωπα που έχετε ανοίξει, δεν σας επιτρέπουν να δράτε όσο γρήγορα θα θέλατε. Εστιάστε στο να παραμερίσετε τη σύγχυση και το χάος για να φέρετε ξανά την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή σας. Πάρτε τα ηνία των θεμάτων σας και θέστε τα με σειρά προτεραιότητας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παρέμβει σε αυτή τη διαδικασία, μόνο κακό θα σας κάνει.

Αιγόκερως

Τα πολλά εκκρεμή θέματά σας απαιτούν χρόνο και ενέργεια. Έχετε αφήσει πολλά κενά, γι’ αυτό δεν υπάρχει περιθώριο να προχωρήσετε και να οργανώσετε το μέλλον. Έχει φτάσει η στιγμή που καλείστε να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν, μια για πάντα. Μην χρονοτριβείτε άλλο, αλλάξτε τακτική και πάψτε να κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Όσο πιο ψύχραιμοι παραμείνετε σε αυτή τη φάση, τόσο περισσότερα θα πετύχετε.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις σας γεμίζουν επαναστατική διάθεση. Τώρα μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αν κινηθείτε με δυναμισμό και εστίαση. Να είστε ευέλικτοι, για να απαλλαγείτε προβλήματα που σας περιόριζαν και να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στις συνθήκες που αλλάζουν μπροστά στα μάτια σας. Όσο πιο ρεαλιστές είστε, τόσο πιο εύκολα θα αποσυμπιεστείτε και θα ανακουφιστείτε.

Ιχθύες

Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Αυτή είναι η συμβουλή των άστρων, προκειμένου να δώσετε στη ζωή σας την επιθυμητή κατεύθυνση. Όποια προβλήματα κι αν προκύψουν, έχετε άρτιο δίκτυο στήριξης. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι είναι στο πλάι σας, τους έχετε εμπιστοσύνη και μπορούν να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό σας.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com