Viral: Μεθυσμένος “ιππεύει” καμηλοπάρδαλη, αλλά εκείνη… δεν ήθελε (vid)

PLUS

Viral: Μεθυσμένος “ιππεύει” καμηλοπάρδαλη, αλλά εκείνη… δεν ήθελε (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Viral: Η καμηλοπάρδαλη αρχικά δεν αντέδρασε, όμως στη συνέχεια του έδειξε ότι δεν της πολυαρέσει η ιδέα του μεθυσμένου.

11.08.2019 | 18:59

Viral: Μπορεί το βίντεο να έγινε viral και να προκαλεί γέλιο, ωστόσο είναι ένα μάθημα για όσους – κακώς – συνηθίζουν να το τσούζουν. Ένας μεθυσμένος άνδρας αποφάσισε, μιας και το αλκοόλ τον είχε μεταφέρει σε άλλους γαλαξίες, να «ιππεύσει» μία καμηλοπάρδαλη. Ο άνδρας κατανάλωσε μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από όση άντεχε -όπως άλλωστε αποδείχθηκε- και αποφάσισε να ανοίξει παρτίδες με την καμηλοπάρδαλη σε ζωολογικό κήπο του Καζακστάν.

«Είσαι το φιλαράκι μου» φώναξε στο ανυποψίαστο ζώο και ύστερα σκαρφάλωσε έναν φράχτη τριών μέτρων. Όταν έφτασε στην κορυφή του συρματοπλέγματος, ανέβηκε αμέσως στον λαιμό της καμηλοπάρδαλης. Αρχικά το ζώο δεν αντέδρασε. Λίγο μετά, ωστόσο, του έδειξε πως δεν τρελαίνεται με την τόση αγάπη, τινάζοντας το κορμί της ώστε να φύγει από πάνω της.

Κάτι που φυσικά κατάφερε αμέσως, καθώς ο μεθυσμένος άνδρας έπεσε στο έδαφος και έσπευσε να βγει από τον χώρο της.Ο άγνωστος άνδρας αναζητείται τώρα από τις Αρχές.

Η κλωτσιά της Έιπριλ

Το 2017, ένα άλλο βίντεο με πρωταγωνίστρια μια… θυμωμένη καμηλοπάρδαλη, κατάφερε να γίνει viral από την πρώτη στιγμή. Η Έιπριλ, η καμηλοπάρδαλη που έγινε σταρ όταν ο ζωολογικός κήπος μετέδωσε ζωντανά τη γέννηση του μικρού της, έριξε μια γερή κλωτσιά στον κτηνίατρο που πήγε να «πειράξει» το καμηλοπαρδάκι!

Φυσικά, ο κτηνίατρος ήθελε να εξετάσει το μικρό και να αποχωρήσει, όμως η Έιπριλ δεν «σήκωνε κουβέντα»!

Και όλα αυτά, ενώ της πέταξε τροφή για να την δελεάσει. Τσιμπάει όμως η μάνα…;

Exit mobile version