Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος – ξύλο: Τουρίστριες πλακώνονται άγρια στη μέση του δρόμου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος – ξύλο: Τουρίστριες πλακώνονται άγρια στη μέση του δρόμου (vid)

Μύκονος - ξύλο: Οι δύο γυναίκες -για άγνωστο λόγο- πιάνονται στα χέρια μπροστά στα μάτια των περαστικών και ξεκινούν να παλεύουν μεταξύ τους με απίστευτη βιαιότητα.

Μύκονος – ξύλο: Εικόνες απείρου κάλλους στα σοκάκια της Μυκόνου με δύο τουρίστριες να πλακώνονται στο ξύλο με όποιον τρόπο μπορούν. Οι σκηνές… θρίλερ, καταγράφηκαν από την κάμερα κινητού τηλεφώνου. Οι δύο γυναίκες πιάνονται στα χέρια μπροστά στα μάτια των περαστικών και ξεκινούν να παλεύουν μεταξύ τους με απόλυτη αγριότητα. Η αιτία, παραμένει άγνωστη.  Χτυπούν η μία την άλλη με δυνατές  γροθιές, κλοτσιές ενώ χρησιμοποιούν μέχρι και τα γόνατά τους. Ένα τρίτο πρόσωπο, μια άλλη κοπέλα που φαίνεται να ανήκει στην παρέα τους προσπαθεί να τις χωρίσει τη στιγμή που κάποιοι περνώντας  από το σημείο δεν φαίνεται να συγκινούνται από το θέαμα επιλέγοντας να το προσπεράσουν.

Τελικά, κάποιοι νεαροί επεμβαίνουν και καταφέρνουν να τις χωρίσουν δίνοντας τέλος σε ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τουριστικές περιοχές όπως το Φαληράκι στη Ρόδο, ή στα Μάλια της Κρήτης, όχι όμως και στην Μύκονο.

Δείτε το βίντεο:

Το viral των ημερών

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το 2014, από την Κόρινθο, με έναν απίστευτο καβγά μεταξύ δύο γυναικών, μετά την παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου της μιας, σε πεζόδρομο. Όλα ξεκίνησαν όταν μια εκ των πρωταγωνιστριών του βίντεο, πάρκαρε το αυτοκίνητό της σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Όπως εξήγησε η ίδια αργότερα σε κάμερα τοπικού μέσου ενημέρωσης, πάρκαρε στον πεζόδρομο γιατί ήθελε να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό για να πιει το χάπι της και να πιει μια πορτοκαλάδα γιατί μόλις είχε κάνει εξετάσεις.

Αφενός, όμως, πάρκαρε παράνομα στον πεζόδρομο, αφετέρου όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες που διαμαρτύρονταν και της επιτέθηκαν πήγε να χτυπήσει ένα παιδάκι που ήταν στο καρότσι. Η ίδια, σε κάποια στιγμή του βίντεο, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί υποστήριξε ότι ναι πετάχτηκε ένα παιδάκι μπροστά της αλλά το είδε και σταμάτησε.

Οι δικαιολογίες της οδηγού εξόργισαν αρκετούς από όσους κάθονταν στη διπλανή καφετέρια και κυρίως μια νεαρή γυναίκα η οποία προσπαθούσε να εξηγήσει στην οδηγό τι είχε κάνει και ενώ δεν άκουγε τη συγνώμη, έκανε μεγαλύτερη επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν ο καβγάς μεταξύ των δύο να ξεφύγει με απίστευτες εκφράσεις και από τις δυο πλευρές.

“Γλωσσού, τσόκαρο ελεεινή ζητάς και τα ρέστα, Θα στην έχωνα τώρα για να μάθεις να το βουλώνεις, Θα μου κάνεις τα τρία δύο, είσαι λάθος και ζητάς και τα ρέστα”, ήταν μερικά από τα… γαλλικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις