Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 10/8

PLUS

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 10/8

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, που πρέπει να εστιάσουμε και τι να προσέξουμε.

10.08.2019 | 10:28

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια για το Σάββατο 10 Αυγούστου, που κυβερνήτης της ημέρας είναι ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχείας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα και σας συμβουλεύει να παραμείνετε ανοικτοί σε κάθε είδους εμπειρία, που προωθεί εσάς και την ευμάρειά σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, αφού σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Άρη από τον Λέοντα. Αξιοποιήστε την αίσια ροή της θετικής ενέργειας.

Κριός

Κάποιες απρόβλεπτες ανατροπές ενδέχεται να σας προσεγγίσουν. Επειδή μπορεί να αλλάξουν κάθε πρόγραμμά σας, φροντίστε να προετοιμαστείτε κατά το δυνατόν για το πιθανό χάος. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ενδώσετε σε αρνητικά συναισθήματα. Μείνετε προσηλωμένοι στην πορεία που έχετε χαράξει και αποφύγετε ακραίες και αχρείαστες αντιδράσεις.

Ταύρος

Αυτές οι μέρες θα στιγματιστούν από μια σειρά ανέλπιστων γεγονότων. Θα είναι μια διαδοχική καταστάσεων, που θα συμβάλλουν στην επιτυχημένη εκπλήρωση των στόχων σας. Θα σας κάνει καλό να παραμείνετε σταθεροί και αποφασιστικοί, προκειμένου να διατηρήσετε το αίσιο κλίμα. Η διάθεσή σας βελτιώνετε συνεχώς και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά για να σας προσφέρουν βοήθεια και στήριξη.

Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως τεταμένη αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό καλείστε να διατηρήσετε μια απόλυτα ψύχραιμη οπτική προς όσα θέματα έχετε να χειριστείτε. Χωρίς να πανικοβάλλεστε, εστιάστε στην επίλυση όσων βαραίνουν πιο πολύ την ψυχολογία σας. Όσο εμμένετε στο σχεδιασμό σας και κινήστε μεθοδικά, όλα θα βελτιώνονται συνεχώς. Να κάνετε συχνά διαλείμματα για να επαναφορτίζετε την ενέργειά σας, να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Είναι βέβαιο ότι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θελήσετε.

Καρκίνος

Μήπως κάποια πράγματα δεν έχουν την εξέλιξη που θα θέλατε; Δεν πρέπει να κατηγορείτε τον εαυτό σας ή να είστε απογοητευμένοι από την απόδοσή σας: Αυτός ο αρνητισμός είναι η αιτία που βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο! Ασχοληθείτε με την επανεξέταση όσων θεμάτων θεωρείτε ότι δεν προχωρούν. Αν δεν είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και τα κοιτάξετε από διαφορετική οπτική, θα βρείτε τον τρόπο να τα εξελίξετε.

Λέων

Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει και με μεγάλη ταχύτητα. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο, θα σας βοηθήσει να χειρίζεστε τις εξελίξεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η ζωή σας θα μπει σταδιακά σε ομαλή πορεία, ενόσω αξιοποιείτε τις δυνατότητές σας και ετοιμάζετε μεθοδικά τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις σας. Σε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα, θα συμβάλλει πολύ η στήριξη και ενθάρρυνση από τους δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος

Αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε κάποια σύγκρουση, καθώς σας απασχολεί η πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Από τη μία νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε, από την άλλη σας πιέζουν θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί. Μόνο όταν τα κλείσετε θα νιώσετε ότι ωριμάζετε και θα προοδεύσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να μην εξαντληθείτε, αυτή είναι μια δύσκολη φάση αλλά είναι περαστική.

Ζυγός

Προβλήματα που φάνταζαν παγιωμένα, θα αρχίσουν πλέον να πορεύονται προς τη λύση τους. Θα νιώσετε τη διαφορά στην ατμόσφαιρα καθώς θα βρίσκετε εποικοδομητικές και αποδοτικές διαδρομές. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε αυτό το αίσιο κλίμα, προκειμένου να ξεφορτωθείτε δια παντός όσα σας προβλημάτιζαν και εμπόδιζαν την πρόοδό σας. Όταν όλα μπουν στη θέση τους, έπονται ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν.

Σκορπιός

Η ψυχολογία σας ανακτά σιγουριά και αισιοδοξία. Τα άστρα τάσσονται πλέον στο πλευρό σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Μην αφήσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να σωρεύονται, να κινήστε άμεσα και μεθοδικά. Με την ατμόσφαιρα να παίρνει αίσια χροιά, ελάτε πιο κοντά στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η δική τους στήριξη σας είναι αυτή που σας έχει κάνει να νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ασφαλείς.

Τοξότης

Πολλά θέματα απασχολούν τη σκέψη σας τον τελευταίο καιρό. Επειδή μονοπωλούν όλη την ενέργειά σας, είναι φυσικό να μην έχετε αποθέματα αντοχών για τίποτε άλλο στη ζωή σας. Ωστόσο, πρέπει να βρείτε χρόνο και τρόπο να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, για να καταφέρετε στη συνέχεια να αποβάλετε την πίεση. Θα σας βοηθήσει να κάνετε μια συζήτηση με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε απόλυτα, ώστε να επιστρέψετε στη λογική και την αίσια οπτική των καταστάσεων. Αυτό θα σας δώσει την ανακούφιση που έχετε ανάγκη.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σας κατακλύζονται από αισιοδοξία και χαρά. Θα νιώθετε σαν να σας περιβάλλει μια λάμψη θετικής αύρας, ίσως και εξαιτίας κάποιων ευχάριστων ειδήσεων που θα λάβετε. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτό τον αίσιο και σταθερό βηματισμό σας, χωρίς να δίνετε σημασία σε όσα λέγονται και τεκταίνονται γύρω σας. Η ψυχολογία σας χρειάζεται αυτή την ώθηση για να παραμείνετε εστιασμένοι στον ρεαλισμό.

Υδροχόος

Αυτές οι μέρες ενδέχεται να είναι λίγο πιο δυσχερείς απ’ όσο αναμένατε. Κάποια θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα, θα σας πιέσουν στο να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά αν πρόκειται για την οικογένεια και το σπιτικό σας. Σύντομα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες, που θα σας ανταμείψουν για όλη την κούραση που περνάτε. Εστιάστε στο να βγάλετε από τη ζωή σας όσα και όσους σας καθυστερούν ή παρεμποδίζουν την λαμπρή πορεία σας.

Ιχθύες

Πάλι αφήσατε τα πάντα για την τελευταία στιγμή πάλι; Πλέον το σύμπαν απαιτεί από εσάς να λειτουργήσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε λύση για κάθε πρόβλημά σας. Περισυλλέξτε την ενέργειά σας, απομακρυνθείτε από κάθε εξωγενή επιρροή και εστιάστε στην οργάνωση των υποχρεώσεών σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που σας αφορούν. Τα άστρα θα βρίσκονται στο πλευρό σας, προκειμένου να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com
Exit mobile version