Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επιχείρηση διάσωσης: Πέρασε τέσσερις μέρες σφηνωμένος ανάμεσα σε βράχους
ΚΟΣΜΟΣ

Επιχείρηση διάσωσης: Πέρασε τέσσερις μέρες σφηνωμένος ανάμεσα σε βράχους

Επιχείρηση διάσωσης: Ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην Καμπότζη, μ' έναν 28χρονο να παραμένει σφηνωμένος για ημέρες, μέχρι τα συνεργεία διάσωσης να τον απεγκλωβίσουν.

Επιχείρηση διάσωσης: Μία σοκαριστική περιπέτεια, ευτυχώς με θετική κατάληξη, είχε ένας 28χρονος στην Καμπότζη. Ο άνδρας είχε βγει στη ζούγκλα για να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδων, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους αγρότες της περιοχής ως λίπασμα.  Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Sum Bora γλίστρησε στα βράχια την Κυριακή την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει τον φακό του, που είχε πέσει από τα χέρια μέσα σε ένα μικρό άνοιγμα.

Τρεις μέρες από την εξαφάνισή του, οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν για την τύχη του και βγήκαν να τον αναζητήσουν. Τελικά, ο αδερφός του 28χρονου κατόρθωσε να τον βρει σε δύσβατη περιοχή στον όρος Τσάκρι. Συγκεκριμένα, εντόπισε τον αδερφό του σφηνωμένο την Τετάρτη κι έσπευσε να ειδοποιήσει τις αρχές. Συνολικά, η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου 28χρονου διήρκησε περί τις 10 ώρες. Συνεργείο διάσωσης, αποτελούμενο από 200 ανθρώπους, έσπαγε για αμέτρητες ώρες πέτρες για να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για την απελευθέρωσή του.

Δείτε βίντεο από τα ξένα μέσα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις