Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Συνατσάκη Loquita: Η απόλυτη “απογείωση”, απάντηση σε Φουρέιρα και Μουτσινά
LIFESTYLE

Μαίρη Συνατσάκη Loquita: Η απόλυτη “απογείωση”, απάντηση σε Φουρέιρα και Μουτσινά

Μαίρη Συνατσάκη Loquita: Ήταν τέλη Ιουλίου όταν ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόκληση της Ελένης Φουρέιρα και με τη σειρά του προκάλεσε την καλή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη Loquita: Με ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε τη δική της απάντηση στην πρόκληση των Μουτσινά και Φουρέιρα. Δεκάδες ήταν οι χρήστες στο Instagram που αποδέχτηκαν την πρόκληση να λικνίσουν τους γοφούς τους στους ρυθμούς του Loquita. Η πιο πρόσφατη σελέμπριτι που δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό του #Loquitachallenge ήταν η Μαίρη Συνατσάκη με ένα βίντεο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποτελέσει και το εναλλακτικό βίντεο κλιπ του κομματιού που ερμηνεύει ο Claydee με την Ελένη Φουρέιρα. Η Μαίρη Συναντσάκη φαίνεται να κατατρέχεται από την μελωδία του τραγουδιού όποτε επιχειρεί να ανοίξει την μπαλκονόπορτα, το πικ-απ, το ντουλάπι του μπάνιου ή ακόμη και την πόρτα του ψυγείου. Σε δευτερόλεπτα, εμφανίζεται ντυμένη κάτι μεταξύ της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας και του Μπομπ του Μάστορα και χορεύει τον χαρακτηριστικό χορό.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την τρέλα του #Loquitachallenge η Ελένη Φουρέιρα συμπράττει φέτος το καλοκαίρι με τον Claydee σε ένα χορευτικό τραγούδι, το Loquita που αν κρίνουμε από τα views στο YouTube (έχει ήδη περισσότερα από 8 εκατ. views) είναι ένα από τα χιτ της σεζόν. Παράλληλα όμως, γίνεται χαμός στο Instagram με την χορευτική πρόκληση που το συνοδεύει. Εκείνος που αποδέχεται το Loquita Challenge θα πρέπει να χορέψει στους ρυθμούς του τραγουδιού λικνίζοντας κατά βάση τους γοφούς του. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκείνη που άνοιξε τον χορό προκαλώντας τόσο τον Claydee, όσο όμως και τον Νίκο Μουτσινά.

https://www.instagram.com/p/B03EnqYnSsD/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0JEYVsiq0A/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0L7UHrI2V9/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις