Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης – καρκίνος: Το συγκινητικό ποστ και η χυδαία επίθεση από follower
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης – καρκίνος: Το συγκινητικό ποστ και η χυδαία επίθεση από follower

Αντίνοος Αλμπάνης - καρκίνος: Όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός παραμένει ενεργός στο Instagram, ενώ συχνά μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του με τους χιλιάδες followers τους.

Αντίνοος Αλμπάνης – καρκίνος: Υβριστική επίθεση στο Instagram δέχθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, όπως αποκάλυψε μέσω InstaStory. Ο ηθοποιός, που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως κάνει χημειοθεραπείες, πόσταρε συνομιλία με μία ακόλουθό του. «Πόσο μαλ@@ας είσαι», του έγραψε και ο ηθοποιός τη ρώτησε γιατί τον βρίζει. Τότε, η follower του του έστείλε μια μακροσκελή απάντηση, αποκαλύπτοντας πως τον έχει ξαναβρίσει.

«Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις…», ανέφερε και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες φερειπείν ο Κ. Νανόπουλος π.χ. και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε αυτά». Η ακόλουθός του, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει… οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη..». Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσιεύοντας τη συνομιλία σε story, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι».

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό ποστ

Όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός παραμένει ενεργός στο Instagram, ενώ συχνά μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του με τους χιλιάδες followers τους.  Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν λίγο καιρό, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους του το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του, δείχνοντας θάρρος, ενώ συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις κανονικά και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Κατά φαντασία ασθενής». To απόγευμα της Πέμπτης πόσταρε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του σχολιάζοντας: «i have a why to live, i can bear the how», δηλαδή: «Έχω ένα γιατί να ζήσω, μπορώ να αντέξω τον τρόπο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις