Περού γέφυρα: Έπεσαν την ώρα που αντάλλαζαν ένα παθιασμένο φιλί (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Περού γέφυρα: Έπεσαν την ώρα που αντάλλαζαν ένα παθιασμένο φιλί (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Περού γέφυρα: Ένα ερωτευμένο ζευγάρι στο Περού βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από γέφυρα ύψους 15 μέτρων.

09.08.2019 | 11:59

Περού γέφυρα: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι στην πόλη Κούσκου του Περού, σε μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή, την ώρα που φιλιόταν πάνω σε μια γέφυρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι σταμάτησε μια στιγμή για να φιληθεί πάνω σε μια γέφυρα, ενώ ακουμπούσε πάνω στα κάγκελα. Το πάθος και η ένταση της στιγμής ήταν μεγάλο και το ζευγάρι έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο.

Τα θύματα είναι οι Maybeth Espinoz και Hector Vidal, 34 και 36 ετών αντίστοιχα. Το άτυχο ζευγάρι βρισκόταν σε κλαμπ νωρίτερα και οι Αρχές της χώρας εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Την σοκαριστική τους πτώση κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας.

Καρέ καρέ η θανατηφόρα πτώση
Περού γέφυρα: Τα θύματα
Θανατηφόρο φιλί: Ερωτευμένο ζευγάρι έπεσε από γέφυρα στο Περού

Αμερικανός ηθοποιός είχε πέσει από γέφυρα

Τραγική κατάληξη είχε ο ηθοποιός Isaac Kappy που στα μέσα Μαΐου έπεσε από μια γέφυρα στην Αριζόνα, χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε επί τόπου. Τον θάνατό του 42χρονου καλλιτέχνη είχε επιβεβαιώσει τότε ο Bart Graves, εκπρόσωπος του τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Πολιτείας της Αριζόνα με δήλωσή του προς τα Μέσα.

Πριν το συμβάν ο ηθοποιός είχε αναρτήσει ένα παλαιότερο μακροσκελές σημείωμα του στο Instagram. «Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς.

Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο θάνατός του θεωρήθηκε αυτοκτονία.

Exit mobile version