Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιζ Χάρλεϊ Instagram: Φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή και αναστατώνει
LIFESTYLE

Λιζ Χάρλεϊ Instagram: Φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή και αναστατώνει

Λιζ Χάρλεϊ Instagram: Mε μία topless φωτογραφία κατάφερε να βάλει φωτιά στο Instagram η Λιζ Χάρλεϊ.

Λιζ Χάρλεϊ Instagram: Μπορεί να είναι ήδη 54 ετών, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός παραμένει μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Ο λόγος φυσικά για την πρώην σύντροφο του Χιου Γκραντ, την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, που ο χρόνος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί της.

Βέβαια, γενναιόδωρη είναι και εκείνη με τους θαυμαστές της, αφού δεν παραλείπει να τους χαρίζει εικόνες από την καθημερινότητά της και το αψεγάδιαστο σώμα της. Η πρωταγωνίστρια, που έγινε παγκοσμίως διάσημη από την εμφάνισή της με το αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με τις παραμάνες στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram  και αν μη τι άλλο προκαλεί το θαυμασμό.

https://www.instagram.com/p/B03utw0FXwl/

Λιζ Χάρλεϊ Instagram: Οι φωτογραφίες της αναστατώνουν το διαδίκτυο

Δεκάδες φωτογραφίες με μαγιό και αποκαλυπτικά σύνορα κοσμούν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός φροντίζει και ενημερώνει τους θαυμαστές της με αγαπημένες της συνήθειες. Για παράδειγμα, στην τελευταία της ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν κάθεται στον ήλιο παρά μόνο κάτω από τεράστια ομπρέλα.

https://www.instagram.com/p/B0tlCnwFG_J/

https://www.instagram.com/p/B0jLHIGF5Ub/

https://www.instagram.com/p/B0gOxbAFrIY/

Έκανε διακοπές στη Μύκονο

Μερικές ημέρες χαλάρωσες της ηρεμίας στο νησί των ανέμων απόλαυσε το περασμένο καλοκαίρι η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Λιζ Χάρλεϊ. Για την ακρίβεια, η 53 ετών τότε ηθοποιός πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, την οποία αγαπά πολύ και επισκέπτεται συχνά.

Μαζί της είχε τον 16χρονο γιο της Νταμιάν Χάρλεϊ, καρπός του έρωτα της Χάρλεϊ με τον Αμερικανό επιχειρηματία Στιβ Μπινγκ. Μάλιστα, η Λιζ που είναι πολύ περήφανη για τον γιο της φροντίζει να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

O γιος της είναι πάνω από όλα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 54χρονη Χάρλεϊ είχε δηλώσει ότι πλέον το απόλυτο focus της είναι ο 14χρονος Ντάμιαν. Περασμένες είναι οι εποχές που κυνηγούσε το ένα ραντεβού μετά το άλλο. Τώρα πια, αγαπημένο της «σπορ» είναι να φτιάχνει μαρμελάδες για τον ένα και μοναδικό άνδρα της ζωής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις