Μποτρίνι Κέρκυρα: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τις κατεγγελίες του 19χρονου

ΕΛΛΑΔΑ

Μποτρίνι Κέρκυρα: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τις κατεγγελίες του 19χρονου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μποτρίνι Κέρκυρα: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η επιχείρηση του Έκτορα Μποτρίνι για δυσφήμιση, μετά την καταγγελία του 19χρονου.

08.08.2019 | 11:03

Μποτρίνι Κέρκυρα: Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει η επιχείρηση του διάσημου σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα με αφορμή την καταγγελία που έκανε μαθητευόμενος μάγειρας για βασανιστήρια από τον υπεύθυνο κουζίνας του εστιατορίου.

Ο νεαρός κατήγγειλε πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και του προκαλούνταν εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας του γνωστού εστιατορίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, δεχόταν και λεκτική βία, όπως και οι άλλοι μαθητευόμενοι, οι οποίοι φοβούνται να μιλήσουν.

Μποτρίνι Κέρκυρα: Οι δηλώσεις του σεφ

Ο Έκτορας Μποτρίνι σχολιάζοντας την καταγγελία διέψευσε τους ισχυρισμούς του 19χρονου, υποστηρίζοντας πως μπροστά του δεν είχε συμβεί κάποιο περιστατικό. Ο σεφ δημοσίευσε και φωτογραφία με μάγειρες από την κουζίνα του, δείχνοντας πως το κλίμα είναι ευχάριστο μέσα σε αυτή. «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια», έγραψε.

Πάντως μετά την καταγγελία από το εστιατόριο απομακρύνθηκαν δύο υπάλληλοι και ένας αποχώρησε μόνος του. «Έχουν ήδη απομακρυνθεί δύο υπάλληλοι από το εστιατόρια και ένας αποχώρησε μόνος του. Τον συγκεκριμένο υπάλληλο φυσικά και τον γνωρίζω που έχει κάνει τις καταγγελίες, αλλά δεν είχε υπάρχει ποτέ πρόβλημα μαζί του. Τι συμβαίνει πίσω από όλο αυτό, θα φανεί», δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι, όπως μετέδωσε το OPEN.

Μποτρίνι Κέρκυρα: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Όπως μεταδίδει το corfutvnews.gr, με αφορμή την καταγγελία του μαθητευόμενου μάγειρα και τη δημοσιοποίησή της σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, η επιχείρηση του Έκτορα Μποτρίνι μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Ηλία Πλασκασοβίτη τονίζει τα εξής: «Περιήλθε σε γνώση της επιχείρησης, η καταγγελία του μαθητευόμενου μάγειρα Στέφανου Ν. για την ύπαρξη διαπληκτισμού με άλλον μάγειρα του εστιατορίου μας στην Κέρκυρα, η οποία οδήγησε κατά τους ισχυρισμούς του πρώτου, σε σωματικές του βλάβες.

Η πλευρά του καταγγελόμενου μάγειρα αρνείται και αποκρούει ως αναληθείς τις κατηγορίες που εμπεριέχονται στην καταγγελία, επιφυλασσόμενη των δικαιωμάτων της και ιδίως της αστικής και ποινικής καταδίκης του καταγγέλοντος. Η υπόθεση έχει αχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, η οποία θα αποφανθεί στο μέλλον. Η διεύθυνσή μας, με αφορμή το περιστατικό αυτό, το οποίο θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ των εργαζομένων οποιασδήποτε επιχείρησης, θα λάβει τα δέοντα μέτρα.

Μποτρίνι για καταγγελεία σπουδαστή μαγειρικής

“Ψευδείς αναφορές στην καταγγελία του 19χρονου”

Στην εν λόγω καταγγελία, εμπεριέχονται επιπλέον ψευδείς αναφορές σχετικά με την διεύθυνση της επιχείρησής μας, οι οποίες ως συκοφαντικές και δυσφημιστικές μας προκαλούν ζημία. Δηλώνουμε ότι για το λόγο αυτό, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Επίσης διάφοροι, υιοθετούν και αναπαράγουν άκριτα το περιεχόμενο της καταγγελίας, δίδοντας μάλιστα άλλοτε διαφορετική διάσταση από αυτή που έχει, με γενικεύσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και άλλοτε αλλοιώνοντας την πραγματικότητα.

Προσπαθώντας να προκαλέσουν συνειρμικές αναφορές με άλλες υποθέσεις ή καταστάσεις, με τρόπο άκρως συκοφαντικό και προσβλητικό, τόσο για την επιχείρησή μας, όσο και για το πρόσωπο του κου Έκτορα Μποτρίνι, στους οποίους προκαλείται ζημία. Για τις περιπτώσεις αυτές δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.

“Θα υπερασπιστούμε το κύρος και τη φήμη μας”

Η επιχείρησή μας, η οποία έχει βραβευθεί διεθνώς και απασχολεί επί δεκαετίες εκατοντάδες εργαζομένων στην Αθήνα και στην Κέρκυρα, χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί τους, προσπαθεί να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας αλλά ταυτόχρονα να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που προκλήθηκαν κατά την οικονομική κρίση.

Κοντά μας έχουν μαθητεύσει δεκάδες σεφ, οι οποίοι σήμερα εργάζονται στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αυτονόητα θα υπερασπιστούμε το κύρος και τη φήμη μας από τις όποιες αβάσιμες, αναληθείς και υστερόβουλες επιθέσεις έχουμε δεχθεί και δεχόμαστε αλλά και από οποιεσδήποτε κακότροπες εις βάρος μας συμπεριφορές».

Έκτορας Μποτρίνι και Ηλίας Σκουλάς απαντούν στην καταγγελία του 19χρονου σεφ

Exit mobile version