Ληστεία Ερέτρια: Μπήκαν σπίτι και βρήκαν οικογένεια Ρομά

ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Ερέτρια: Μπήκαν σπίτι και βρήκαν οικογένεια Ρομά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ληστεία Ερέτρια: Όταν μία οικογένεια από την Ερέτρια επέστρεψε στο σπίτι, βρήκαν μέσα μία άλλη οικογένεια...

08.08.2019 | 08:51

Ληστεία Ερέτρια: Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες σπιτιού στην Ερέτρια, όταν το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου επέστρεψαν στο σπίτι της. Μέσα σε αυτό υπήρχαν μία γυναίκα και κάμποσα μικρά παιδιά Ρομά, που είχαν μπει προφανώς για να κλέψουν.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όπως διαπιστώθηκε η οικογένεια Ρομά είχε εισέλθει στο χώρο, παραβιάζοντας δύο παράθυρα, όμως πριν προλάβουν να αφαιρέσουν αντικείμενα και να ψάξουν για χρήματα, επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Ληστεία Ερέτρια: Συνελήφθη η μητέρα

Τα παιδιά κατόρθωσαν να ξεφύγουν, η 41χρονη μητέρα όμως εγκλωβίστηκε στο σπίτι και προσπάθησε με διάφορες δικαιολογίες να εξηγήσει πως βρέθηκε μέσα σε αυτό. Εννοείται ότι δεν έπεισε τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους αστυνομικούς του τμήματος Ερέτριας που την συνέλαβαν και σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται και οι υπόλοιποι της παρέας για να συλληφθούν.

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» βγήκαν στους δρόμους

Ως «Μαύροι Πάνθηρες» αναφέρονται οι ένοπλοι αστυνομικοί που κάνουν περιπολίες σε τουριστικά μέρη. Οι ομάδες των πάνοπλων μαυροντυμένων αστυνομικών, εξ ου και η επωνυμία «Μαύροι Πάνθηρες», που έκαναν πρόσφατα αισθητή την παρουσία τους σε τουριστικά σημεία της Αθήνας, θα βρεθούν και στις αποβάθρες σταθμών του μετρό, λειτουργώντας αποτρεπτικά για τη διάπραξη έκνομων ενεργειών, ακόμη και τρομοκρατικών επιθέσεων.

Από το απόγευμα της Τρίτης βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι λεγόμενοι «Μαύροι Πάνθηρες» της αστυνομίας. Πρόκειται για μάχιμους αστυνομικούς, οι οποίοι θα κάνουν πεζές περιπολίες με βαρύτερο οπλισμό, υποπολυβόλο MP5. Ομάδες τοποθετήθηκαν στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην πλατεία Ναυαρίνου και στον Λευκό Πύργο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.

Παράλληλα, οι «Μαύροι Πάνθηρες» αναμένεται να κάνουν πολλές ακόμα περιπολίες στο Μετρό της Αθήνας, οι οποίες γίνονται στα πλαίσια του νέου διευρυμένου σχεδίου αστυνόμευσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Exit mobile version