Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ικαρία: Τα αίτια θανάτου της αστροφυσικού και το συγκλονιστικό μήνυμα
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Ικαρία: Τα αίτια θανάτου της αστροφυσικού και το συγκλονιστικό μήνυμα

Ο ιατροδικαστής μίλησε για τα αίτια θανάτου της άτυχης 34χρονης αστροφυσικού, ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για τον χαμό της.

Ικαρία: Από πτώση επήλθε ο θάνατος της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς όπως είπε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε την σορό της άτυχης κοπέλας, αλλά και το γύρο χώρο, απεφάνθη ότι έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή. «Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».

Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή

Το μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρει ο κύριος Αναστασιάδης «με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική κατάληξη των ερευνών και την τύχη της Νάταλι Κρίστοφερ. Χάθηκε άδικα μια νέα επιστήμων και δραστήρια πολίτης, που είχε μπροστά της όλη τη ζωή και πολλά να δώσει. Εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Το tweet του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ικαρία: Το «ευχαριστώ» του Κύπριου συντρόφου της

Λίγο νωρίτερα και αφότου έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε η Αγγλίδα αστροφυσικός νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, ο Κύπριος σύντροφός της φέρεται να έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε πυροσβέστες, εθελοντές και Πολιτική Προστασία που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Σημειώνεται ότι ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Διασώστης μιλά για τον θάνατο της 34χρονης αστροφυσικού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις