Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Χαμός στα αποδυτήρια, οι Τούρκοι την «έπεσαν» στον διαιτητή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Χαμός στα αποδυτήρια, οι Τούρκοι την «έπεσαν» στον διαιτητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Επεισοδιακό ήταν το τρίτο ημίχρονο της Μπασακσεχίρ με τον Ολυμπιακό, καθώς ο διαιτητής Όρελ Γκρίνφελντ μοίραζε κόκκινες κάρτες στα αποδυτήρια στους γηπεδούχους

08.08.2019 | 10:26

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής στον Καχβετσί της Μπασακσεχίρ δεν ήταν η μοναδική στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το τρίτο ημίχρονο ήταν επεισοδιακό στα αποδυτήρια με τον Όρελ Γκρίνφελντ να μοιράζει αποβολές. Ο πρώτος που την «έπεσε» στον Ισραηλινό ρέφερι ήταν ο Καμερουνέζος στόπερ Σεντζού. Φέρεται μάλιστα να τον απώθησε, πέρα από όσα του είπε, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Δεν ήταν βέβαια ο μόνος. Ολόκληρη η αποστολή των Τούρκων πλησίασε απειλητικά τον διαιτητή και οι περισσότεροι ξεστόμισαν βαριές κουβέντες, που είχαν ως συνέπεια να ξεφύγει η κατάσταση. Ο Γκρίνφελντ απέβαλλε και τον προπονητή της Μπασακσεχίρ Οκάν Μπουρούκ και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να είναι παρών στη ρεβάνς. Μέχρι πάντως να αποφανθεί η UEFA με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Περισσότερες κάρτες

Οι δύο αποβολές του Σεντζού και του Οκάν Μπορούκ πάντως δεν ήταν τα μοναδικά γεγονότα μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Γκρίνφελντ μοίρασε και αρκετές κίτρινες κάρτες πάνω στη σύγχυση που δημιουργήθηκε. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης που ήταν παρών στα αποδυτήρια, τόνισε μετά από όσα συνέβησαν: “Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα”.

Όλα αυτά βέβαια δεν αφορούν τον Ολυμπιακό αλλά σίγουρα τον διευκολύνουν ενόψει της ρεβάνς, καθώς η Μπασακσεχίρ αναμένεται να έχει πολλές απουσίες. Εκτός δηλαδή από τον Καχβετσί θα λείψουν κι άλλοι πιθανότατα παίκτες, ενώ ούτε ο προπονητής της θα μπορεί να είναι στον πάγκο στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το ματς θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/08) στις 21:30 και το γήπεδο θα είναι σίγουρα γεμάτο. Μετά το 1-0 στο «Φατίχ Τερίμ» οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανότερος αντίπαλος, εφόσον «σφραγιστεί» η πρόκριση στη ρεβάνς, θα είναι η Πόρτο. Η πορτογαλική ομάδα νίκησε 1-0 την Κράσνονταρ στη Ρωσία με γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο 89′ και έχει σαν τον Ολυμπιακό σοβαρές πιθανότητες για να περάσει, καθώς το δεύτερο ματς είναι στην έδρα της στο «Ντραγκάο».

Exit mobile version