Μόλντε – Αρης 3-0: Το όνειρο έγινε εφιάλτης (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόλντε – Αρης 3-0: Το όνειρο έγινε εφιάλτης (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Μόλντε - Άρης 3-0: Πλήρωσε τα φτηνά λάθη που έκανε ο Άρης με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα με 3-0 από τη Μόλντε στη Νορβηγία

08.08.2019 | 23:20

Μόλντε – Άρης 3-0: Από το πρώτο παιχνίδι με τη Μόλντε φαίνεται ότι αποχαιρέτισε την πρόκριση ο Άρης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Βαριά ήττα με 3-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή της για την προσεχή Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μπορεί ο Σάββας Παντελίδης να δήλωσε ότι είναι εφικτή η ανατροπή στη ρεβάνς, όμως σε καμία περίπτωση δεν έγινε πειστικός.

Ο Άρης πλήρωσε τα λάθη του, τα οποία ήταν παιδικά για την κρισιμότητα του αγώνα. Μέχρι το 27΄που έγινε το 1-0 έδειξε αρκετά διαβασμένος και δεν κινδύνεψε καθόλου. Σε εκείνο το σημείο η Μόλντε έκανε επίθεση για σεμινάριο και με τον Έικρεμ άνοιξε το σκορ (1-0). Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έγινε το 2-0 στο 32′ από τον Χέσταντ. Καθοριστικό το λάθος του γκολκίπερ Κουέστα που έδωσε την μπάλα στους αντιπάλους του. Χρειάστηκαν πάντως τρεις προσπάθειες για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

 

Καταδίκη με την αποβολή

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε αποφασισμένος για να πετύχει ένα γκολ. Νωρίτερα, στο 40′, είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Ντιγκινί για να μειώσει αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε. Στο 64′ ήρθε η αποβολή του Βέλεθ για τράβηγμα σε αντίπαλο, ενώ αποχώρησε και τραυματίας στον οπίσθιο μηριαίο. Στο 87′ ο Έλιγκσεν έβαλε τίτλους τέλους πετυχαίνοντας το 3-0 καταδικάζοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μια οδυνηρή ήττα.

ΜΟΛΝΤΕ (Μόε): Κράνινξ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσάιν (72’ Έλιγκσεν), Άουρσνες, Χάραλντσέιντ, Χέσταντ (90+2 Μόστρεμ), Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο (85’ Κνούτζον).

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Ματίγια, Σάσα, Τόνσο (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (80’ Ιντέγε).

Παντελίδης: «Μας σκότωσε η αποβολή»

«Τα λάθη που κάναμε δεν θα μπορούσαμε να τα προβλέψουμε αλλά κι αυτά είναι στο ποδόσφαιρο. Γιατί η παρουσία μας ήταν καλή, εκτός φυσικά από τα λάθη» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη Σάββας Παντελίδης για την ήττα της ομάδας του και πρόσθεσε: «Βγήκαμε με διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχουμε ένα τέρμα και θεωρώ ότι με τον τρόπο που μπήκαμε θα κάναμε κάτι αλλά μας σκότωσε εντελώς η αποβολή. Τίποτε δεν μας πήγε καλά. Αυτός που πρέπει να σηκώσει το βάρος είμαι εγώ. Αυτό θα κάνω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Σχετικά με το αν υπάρχουν ελπίδες για να γίνει ανατροπή στη ρεβάνς, ο Παντελίδης είπε: «Ο Άρης μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είμαι πάντως εγώ αυτός που θα ρίξει ευθύνη σε παίκτη. Πρώτα η ευθύνη είναι σε μένα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί μπορεί να πω και κάτι που θα είναι λάθος».

Exit mobile version