Beverly Hills 90210 επιστροφή: Πρεμιέρα για το σίκουελ της θρυλικής σειράς

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Beverly Hills 90210 επιστροφή: Πρεμιέρα για το σίκουελ της θρυλικής σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Beverly Hills 90210 επιστροφή: Στις 7 Αυγούστου η αγαπημένη σειρά Beverly Hills 90210 επιστρέφει στην τηλεόραση της Αμερικής.

07.08.2019 | 13:45

Beverly Hills 90210 επιστροφή: Μετά από 19 χρόνια, η σειρά Beverly Hills 90210 επιστρέφει την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις οθόνες των θαυμαστών της, στις ΗΠΑ. Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς που είχε καθηλώσει και το ελληνικό κοινό την δεκαετία του ‘90, επιστρέφουν.

Βέβαια, από τη θρυλική τους παρέα θα λείπει ένας βασικός ήρωας. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Ντίλαν, τον οποίο υποδύθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Λουκ Πέρι, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή. Ο Μπράντον, ο Στιβ, η Κέλι, η Ντόνα, ο Ντέιβιντ, η Μπρέντα και η Άντρεα επιστρέφουν στην οθόνη και η παραγωγή, 24 ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, παρουσίασε τους τίτλους αρχής της σειράς.

Beverly Hills 90210 επιστροφή: Οι τίτλοι αρχής της σειράς

Με τη γνωστή μουσική υπόκρουση που μας συστήθηκε η σειρά πριν από 19 χρόνια, οι πρωταγωνιστές της Γκάρμπριελ Κάρτερις, Σάνεν Ντόχερτι, Τζένι Γκαρθ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ και Ίαν Ζίρινγκ, εμφανίζονται και χαιρετούν και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να χαμογελούν. Η σειρά, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, θα μεταδοθεί στο δίκτυο του FOX και έχουν προγραμματιστεί να προβληθούν έξι επεισόδια.

To βίντεο με τους τίτλους αρχής της σειράς

Beverly Hills 90210 επιστροφή: Η ιστορία της σειράς

Στα 90’s, η Μπρέντα, ο Μπράντον, η Κέλι, ο Ντύλαν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν οι σταρ της εποχής, και κάθε επεισόδιο της σειράς σημείωνε ρεκόρ τηλεθέασης. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills.

Beverly Hills 90210 επιστροφή: Η απώλεια του τηλεοπτικού Ντίλαν

Όταν ανακοινώθηκε το ριμέικ της σειράς Beverly Hills 90210, όλοι συνειδητοποίησαν ότι οι ηθοποιοί της σειράς εξακολουθούν να είναι ταυτισμένοι με τους ρόλους που έπαιξαν σε αυτήν, τη δεκαετία του ’90. Λίγο αργότερα, ο πιο γνωστός και ταλαντούχος  από αυτούς, ο Λουκ Πέρι, μπήκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με

Ο Λουκ Πέρι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1966 στην πόλη Φρένρικταουν του Οχάιο. Το 1990, στα 24 του χρόνια, πήρε το ρόλο του Ντίλαν ΜακΚέι στην σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και έγινε η ζωντανή απόδειξη του γιατί μια επιτυχία μπορεί να αποβεί δίκοπο μαχαίρι. Παρά τις προσπάθειές του να πάψει να ταυτίζεται με τον Ντίλαν όλα τα επόμενα χρόνια, δεν τα κατάφερε.

Exit mobile version