Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Πολάκης: Έξαλλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – “Πείτε του να καθίσει κάτω”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Πολάκης: Έξαλλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – “Πείτε του να καθίσει κάτω”

Τσίπρας - Πολάκης: Η χρονική διάρκεια της απάντησης Βορίδη ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του διαμαρτυρόμενος.

Τσίπρας – Πολάκης: Την οργή του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρεται έντονα ενώ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης επιχειρούσε να απαντήσει επί προσωπικού για τις αιχμές που είχε αφήσει νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης φαίνεται πως εκνευρίστηκε με τη χρονική διάρκεια της απάντησης του κ. Βορίδη, με αποτέλεσμα να σηκωθεί από το έδρανό του και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Βουλής άρχισε να φωνάζει: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα», προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προκάλεσε τη δυσαρέσκεια και του κ. Τσίπρα, ο οποίος γυρνώντας και βλέποντας τον κ. Πολάκη, είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω». Αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε». Στο περιστατικό παρενέβη και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει στην τάξη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντάς του: «Κύριε Πολάκη, καθίστε κάτω να τελειώσουμε. Καθυστερούμε τον κ. Τσίπρα με αυτό τον τρόπο», αλλά ο κ. Πολάκης συνέχισε να διαμαρτύρεται.

Βίντεο από protothema:
Δείτε ακόμη:

Το άσυλο το σεβάστηκαν και οι Γερμανοί κατακτητές, λέει ο Πολάκης (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις