alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις 7/8 – Τι λένε τα άστρα, ποιοι οι τυχεροί της ημέρας
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις 7/8 – Τι λένε τα άστρα, ποιοι οι τυχεροί της ημέρας

Ζώδια σήμερα: Ας δούμε τι λένε και τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 7/8, ώστε να γνωρίζουμε πώς θα πάει η ημέρα μας.

Ζώδια σήμερα: Καλοκαίρι και στη διάθεση σήμερα, λένε τα άστρα. Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου Δεκαημέρου είναι στα καλύτερά τους, αφού το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, φέρνει μόνο καλά και κεφάτα νέα! Συχνά αναλωνόμαστε στους δεκάδες τρόπους για να διατηρούμε το σώμα μας υγιές και ξεχνάμε τη σημασία της πνευματικής υγείας και τις ευεργετικές συνέπειες της καλής ψυχικής διάθεσης. Όσο φτιάχνει ο καιρός, εκμεταλλευτείτε τον και κάνετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε.Οτιδήποτε σας βοηθάει να ξεχνάτε τα άχγη σας και το στρες που σας καταβάλει τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας είναι πολύτιμο και απαραίτητο στη ζωή σας.

Μην «σπαταλάτε» όλο σας το χρόνο στους άλλους και στις καθημερινές  σας υποχρεώσεις. Φροντίζετε να βρίσκετε πάντα λίγο χρόνο στην ημέρα για να κάνετε κάτι που ευχαριστεί αποκλειστικά εσάς, όπως είναι να διαβάσετε ένα βιβλίο, να δείτε μια ταινία ή ακόμα να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε στον προσωπικό σας χρόνο. Σημασία έχει να υπάρχει αυτός ο προσωπικός χώρος και χρόνος.

Ας δούμε όμως τι λένε και τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 7/8!

Ζώδια σήμερα: Κριός

Αγαπητοί Κριοί, είστε ατίθασα… όντα! Θα βρεθείτε υπό την επήρεια ενός τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα ηγηθείτε της ομάδας και οι άλλοι θα ακολουθούν τις κινήσεις σας, αρκεί να πάρετε την απόφαση. Ακόμα και στον έρωτα θα έχετε επιτυχία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να παίξετε με τις φλόγες, είναι να μην αγγίζετε… πολύ.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η αυτοπεποίθηση, που έχετε, βοηθά να μην επηρεάζεστε συνήθως από συναισθήματα ζήλιας. Αν ωστόσο νιώσετε “ενόχληση”, μην το αγνοήσετε, πρέπει να το χειριστείτε παραγωγικά. Ίσως η ζήλια αυτή να ενέχει μια κρυφή επιθυμία, που είναι καιρός να την βγάλετε στην επιφάνεια. Η γνώση ενισχύει την αυτογνωσία, που το ζώδιό σας ενισχύει με κάθε ευκαιρία.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Θα συναντήσετε ένα άτομο που εκτιμά τις πεποιθήσεις σας και σας ωθεί να σκέφτεστε πιο εντατικά. Η ευνοϊκή συνάντηση του Ήλιου με τον Δία, θα φουντώσει τη φλόγα ανάμεσά σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το άτομο, γιατί δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον επόμενο καλό σας φίλο ή το ταίρι σας.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Μην παρασύρεστε από τις απόψεις και τις επιθυμίες των άλλων. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να μείνετε στα γεγονότα και μόνο. Να προσγειωθείτε και να κρατήσετε τα σχέδιά σας όσο πιο απλά γίνεται. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο, φροντίστε να έχετε θέσει τις βάσεις. Κάντε ένα βήμα την κάθε φορά, για να αρχίσετε σύντομα να απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας!

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μην σκεφτείτε να ακολουθήσετε τους πολλούς ή να δώσετε σημασία στα σχόλια τρίτων. Ένα αίσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σας καλεί να χαράξετε εσείς καινούργια μονοπάτια που θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Θα εντυπωσιάσετε τόσο όπου βρεθείτε, που θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται με τον ελάχιστο κόπο. Μην φοβάστε τα βαθιά, βουτήξτε!

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Εσείς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε την οκνηρή σας διάθεση. Αυτή δεν θα είναι μια παραγωγική μέρα για εσάς. Θα κάνετε μεγάλα βήματα στο συντονισμό με το συναίσθημά σας και στην επεξεργασία θεμάτων που σας απασχολούν. Μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας μπορεί να σας βοηθήσει, στο να βάλετε λέξεις σε όσα δυσκολεύεστε να εκφράσετε.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Είστε από τα πλέον δημοφιλή και περιζήτητα άτομα όταν το θελήσετε, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας προσδώσει τόσο μαγνητισμό που θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη όπου βρεθείτε. Ανοίξτε συζητήσεις επί παντός επιστητού, γιατί δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα αποδειχθούν ευεργετικές για το μέλλον σας.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η συνεύρεση του Ήλιου με τον Δία θα κεντρίσει τον τομέα της καριέρας σας και θα αφυπνίσει την ανταγωνιστική σας ορμή. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην θίξετε άλλους ανθρώπους στην πορεία σας προς την επιτυχία. Η διπλωματία σας είναι κάπως άγνωστη έννοια, γι’ αυτό πρέπει να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να την υιοθετήσετε: Δεν πρέπει να κάψετε γέφυρες με πολύτιμες επαφές, θα κλείσετε πόρτες που θα ανοίξουν το μονοπάτι για το μέλλον σας.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ένα τρίγωνο ροής ανάμεσα στον Ήλιο και τον γενναιόδωρο Δία, μπορεί να επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις σε ένα από τα εγχειρήματά σας. Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας και κάντε όλες τις ενδεδειγμένες κινήσεις, για να ξεκολλήσετε από το έδαφος και να μπείτε πρωτοπόροι της ομάδας σας. Κανείς δεν θα σας φέρει αντίρρηση, αν παρουσιάσετε ένα οργανωμένο σχέδιο. Μην ξεχάσετε να εντάξετε τη διασκέδαση σε όλες τις κινήσεις σας.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας βοηθήσει να φορτίσετε με θετικό πρόσημο αυτή την πορεία. Θα ευδοκιμήσει κάθε διαπροσωπική σχέση σας και θα νιώσετε γνήσια οικειότητα. Η εσωτερική σας αισιοδοξία θα σας επιτρέψει να διαλύσετε τις σκιές και να χειριστείτε όσα συναισθήματα κρύβετε κάτω από το χαλί. Ο συναισθηματισμός σας ενδέχεται να σας κάνει μέχρι και εξομολογητές για άλλους ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μια όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σας καλεί να φανείτε τολμηροί όσο αφορά τις σχέσεις σας. Ο ενδόμυχος ρομαντισμός σας μπορεί να σας στρέφει στον συντηρητισμό κάποιες φορές… Αλλά γιατί να μην επιλέξετε να δοκιμάσετε κάποιες από τις προτάσεις του συντρόφου σας; Αν είστε αδέσμευτοι, μην εκπλαγείτε αν κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία: Εκεί θα έχετε κοινές και κάποιες από τις πιο πικάντικες φαντασιώσεις σας.

Ζώδια σήμερα: Ιχθύες

Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, αν είστε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στους στόχους σας, πολύ σύντομα θα έχετε εσείς το πάνω χέρι σε κάθε «παρτίδα» που θα παίξετε. Η ανάγκη σας για πρόοδο θα σας ωθήσει σε νέους τρόπους χειρισμού των πραγμάτων, που θα αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερα έσοδα ή και πιο γρήγορη ανέλιξή σας στην κλίμακα της ηγεσίας!