Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή μαγιό: Κολάζει το Instagram στα 50 της
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή μαγιό: Κολάζει το Instagram στα 50 της

Δέσποινα Βανδή μαγιό: Μία φωτογραφία από καλοκαιρινή της εξόρμηση μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή μαγιό: Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία ανέβασε το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας πανικό στους φανατικούς της θαυμαστές.

Η διάσημη τραγουδίστρια φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό λευκό μαγιό πηδά στον αέρα, πάνω από τη θάλασσα, αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και σέξι ακόμα και όταν έχει διανύσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Η φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στην προσωπική της σελίδα

https://www.instagram.com/p/B02q92wJsU4/

Διακοπές στην Αθήνα

Αυτήν την περίοδο η ταλαντούχα ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη “μικρή οθόνη” πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση “Το δικό μας σινεμά” στο θέατρο Άλσος μαζί με πολλούς και ταλαντούχους πρωταγωνιστές.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram φωτογραφίες από μία εξόρμησή της στην παραλία. Η Δέσποινα βρήκε τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο και απόλαυσε το καλοκαίρι σε μία παραλία της Αττικής, έχοντας στην συντροφιά της μερικούς από τους συναδέλφους της στο θέατρο όπως είναι ο Μέμος Μπεγνής και ο Γιώργος Χρανιώτης.

https://www.instagram.com/p/B01Mt78JJKB/

https://www.instagram.com/p/B01MGLVJ3XX/

Πιο δημιουργική από ποτέ

Η Δέσποινα Βανδή που στις 22 Ιουλίου έκλεισε τα 50 της χρόνια διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Η τραγουδίστρια, δεν είναι μόνο πιο όμορφη από ποτέ αλλά και πιο δημιουργική. Ολοκληρώνοντας τη θεατρική παράσταση «Το δικό μας σινεμά», η ίδια πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν που ξεκινά το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας το X-Factor και μία ταξιδιωτική της εκπομπή στο OPEN.

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν

Πρόσφατα, η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της, αλλά και τα όνειρα που έκανε όταν ήταν παιδί. Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

‘Εχεις μια πετυχημένη καριέρα χρόνων, είσαι με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια, έχεις δύο παιδιά, μια ζωή που σε πολλούς φαίνεται ιδανική. Πόσο κοντά είναι αυτό στην πραγματική σου ζωή;

«Δεν ξέρω τι είναι ιδανικό για τον καθένα και καλό είναι οι άνθρωποι να μη στέκονται στην εικόνα. Άλλο το φαίνεσθαι, άλλο το είναι. Στη δική μου περίπτωση, μπορώ να πω ναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει μια πολύ ωραία οικογένεια και έχω μια δουλειά που δεν βλέπω ως δουλειά. Ασφαλώς και υπάρχουν μέρες δύσκολες. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι όλα τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο. «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Δεν έχω δει κανέναν να γράφει παραμύθι με δεύτερο μέρος για το πώς έζησαν αυτοί μετά τον γάμο. Η αλήθεια της ζωής, εκεί γράφεται»

Ήξερες από πάντα τι ήθελες να κάνεις στη ζωή σου;

«Όταν ήμουν μικρή και χωρίς τηλεόραση, Youtube και χιλιάδες κανάλια, έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια, χωρίς να έχω προσλαμβάνουσες. Μεγαλώνοντας, αυτό μου φαινόταν εξωπραγματικό για ένα παιδί από την Καβάλα. Για αυτό, λέω πια να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα, έχετε το δικαίωμα. Τα μικρά πράγματα, σε μικραίνουν. Για τότε ήταν ανέφικτο εγώ, ένα παιδί εργατών, μεταναστών, να φανταστώ ότι θα πουλάω χιλιάδες CD».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις