Δαλιάνη Παπαγιάννης διακοπές: Στιγμές χαλάρωσης μετά το έγκλημα στο καφέ τους

LIFESTYLE

Δαλιάνη Παπαγιάννης διακοπές: Στιγμές χαλάρωσης μετά το έγκλημα στο καφέ τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Δαλιάνη Παπαγιάννης διακοπές: Οικογενειακές διακοπές στην Καλαμάτα απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη.

07.08.2019 | 15:52

Δαλιάνη Παπαγιάννης διακοπές: Σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα οι έρευνες της ΕΛΑΣ σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου στην καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης στο Περιστέρι. Η υπόθεση που απασχόλησε τα ΜΜΕ το περασμένο διάστημα, έφερε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το δημοφιλές ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, στην καφετέρια που διατηρεί ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη ένας άντρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο και τον σκότωσε. Όπως είναι φυσικό, το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στην επιχείρησή τους, προκάλεσε μεγάλο σοκ και στους δύο.

Κράτησαν σιγή ιχθύος για το συμβάν στην καφετέρια

Όταν έγινε γνωστό ότι σημειώθηκε το φονικό στο καφέ του Μάνου Παπαγιάννη, δημοσιογράφοι από την εφημερίδα Espresso επιχείρησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Αγγελική Δαλιάνη, αλλά και οι δύο είχαν διαρκώς απενεργοποιημένα τα κινητά τους τηλέφωνα. Το ζευγάρι, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ του τραγικού συμβάντος, απέφυγε για λίγες ημέρες να κάνει κάποια ανάρτηση στα social media.

Δαλιάνη Παπαγιάννης διακοπές: Ώρα για ξεκούραση

Οι εβδομάδες πέρασαν, η υπόθεση συνεχίζει να ερευνάται από τις Αρχές και οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να επιστρέψουν στην κανονικότητα της καθημερινότητάς τους. Εδώ και μερικές ώρες, λοιπόν, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό βίντεο, στο οποίο “πρωταγωνιστεί” η αγαπημένη του σύζυγος, η οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο τους. Η γλυκιά ηθοποιός χορεύει με τον μονάκριβο γιο της, ενώ παίζει ένα τραγούδι. Η λεζάντα που συνοδεύει το συγκινητικό βίντεο γράφει “Καλοκαιρινή αγάπη”.

Η ανάρτηση του Μάνου Παπαγιάννη

Exit mobile version