Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αρουραίοι σούπερ μάρκετ: “Πάρτι” στα ράφια καταστήματος στο Τόκιο – Viral
ΚΟΣΜΟΣ

Αρουραίοι σούπερ μάρκετ: “Πάρτι” στα ράφια καταστήματος στο Τόκιο – Viral

Αρουραίοι σούπερ μάρκετ: Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας ότι θα προβεί σε μυοκτονία για την εξόντωση των αρουραίων προτού αποφασίσει πότε θα ξανανοίξει το παράρτημά της.

Αρουραίοι σούπερ μάρκετ: Στη χειρότερη περίοδό της βρέθηκε μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ιαπωνία μετά την κυκλοφορία βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν αρουραίους να κάνουν πάρτι σε κεντρικό υποκατάστημά της στο Τόκιο. Στα βίντεο που έγιναν viral από τη στιγμή που αναρτήθηκαν στο YouTube και το Twitter και δέχθηκαν πάνω από πέντε εκατομμύρια επισκέψεις, σύμφωνα με το ιαπωνικό κρατικό δίκτυο NHK, διακρίνονται τουλάχιστον έξι αρουραίοι να ανεβοκατεβαίνουν στα ψυγεία με τα τρόφιμα και τα έτοιμα γεύματα και να βολτάρουν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ στη συνοικία Σιμπούγια του Τόκιο.

H FamilyMart, η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ιαπωνία με 14.000 υποκαταστήματα, αναγκάστηκε μετά το σάλο να ζητήσει συγνώμη από τους πελάτες της και το κοινό και να κλείσει μέχρι νεωτέρας το εν λόγω κατάστημα στο Τόκιο. «Σας ζητούμε βαθύτατα συγγνώμη που σας ανησυχήσαμε και σας κάναμε να αισθανθείτε άβολα», ανέφερε σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, αναφέροντας ότι λαμβάνει στα σοβαρά υπόψη το περιστατικό που διερευνάται κι ότι θα προβεί σε μυοκτονία για την εξόντωση των αρουραίων προτού αποφασίσει πότε θα ξανανοίξει το παράρτημά της.

Σημειώνεται πως τα τρωκτικά μπορούν να εισέλθουν από κενά 12 χιλιοστών και οι αρουραίοι μπορούν να χωρέσουν μέσα από τρύπες μεγέθους 24 χιλιοστών.

Δείτε το αηδιαστικό, τρομακτικό και ανατριχιαστικό βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις