Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εξάρχεια ναρκωτικά: Συνελήφθη διακινητής – Είχε στην κατοχή του υπηρεσιακό όπλο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξάρχεια ναρκωτικά: Συνελήφθη διακινητής – Είχε στην κατοχή του υπηρεσιακό όπλο

Εξάρχεια ναρκωτικά: Το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού, που είχε κλαπεί πριν από τέσσερις μέρες, βρέθηκε στα χέρια 55χρονου κατηγορούμενου για διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στα Εξάρχεια.

Εξάρχεια ναρκωτικά: Αν είναι δυνατόν. Ένας 55χρονος, οποίος συνελήφθη στην περιοχή των Εξαρχείων με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ήταν οπλισμένος με το υπηρεσιακό πιστόλι αστυνομικού, από τον οποίο άγνωστοι το είχαν κλέψει, λέει, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί έως τώρα στην Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων (!), με υπηρεσίες, κατά πληροφορίες και κοντά στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, ισχυρίστηκε ότι του έκλεψαν το υπηρεσιακό όπλο και τις γεμιστήρες με σφαίρες από το τσαντάκι του. Φέρεται να είπε ακόμη ότι το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν εκτός υπηρεσίας κι έκανε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Σε κάποιο σημείο κάποιοι τον απασχόλησαν με ερωτήσεις άσχετες, αλλά μετά την απομάκρυνσή τους αντελήφθη ότι είχαν φύγει μαζί με το όπλο!

Ήρθε, ωστόσο, μία επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας, να… βρει το υπηρεσιακό όπλο το οποίο αγνοείτο επί ημέρες. Βρισκόταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται συστηματικά, στα χέρια 55χρονου κατηγορούμενου για εμπόριο ναρκωτικών στα Εξάρχεια και ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ουσιών. Στην κατοχή του συλληφθέντα, ανέφερε σε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ,  “βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρας με δέκα φυσίγγια, τα οποία είχαν κλαπεί στις 2-8-2019 από αστυνομικό, στο κέντρο της Αθήνας”.

Κάνναβη, κοκαΐνη, ζυγαριές

Σε έρευνα στο χώρο διαμονής του,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 196,5 γραμμ., αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 25 γραμμ., δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Συνεχίζεται η έρευνα

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγείται στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τις συνθήκες κλοπής του υπηρεσιακού όπλου συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις