Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La Casa de Papel: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά του Netflix – Επίσημα στοιχεία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά του Netflix – Επίσημα στοιχεία

La Casa de Papel: Σάρωσε ο 3ος κύκλος της σειράς του Netflix καθώς την παρακολούθησαν περισσότερα 34.3 εκατομμύρια σπίτια.

La Casa de Papel: Το La Casa De Papel ή Money Heist, όπως αποκαλείται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποτελεί ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, με τη δημοφιλία και η αγάπη του κοινού μπορεί να συγκριθεί ισάξια με το Game of Thrones, ιδιαίτερα στις χώρες της Ευρώπης.

Μάλιστα, το Netflix δημοσίευσε τα νούμερα τηλεθέασης που πραγματοποίησε η 3η σεζόν της σειράς, η οποία διέλυσε τα ρεκόρ της υπηρεσίας. Για την ακρίβεια, στην ανακοίνωση του Netflix σημειώνεται ότι πάνω από 34.3 εκατομμύρια νοικοκυριά συντονίστηκαν για να δουν τη νέα σεζόν που δημιούργησε ο Alex Pina στις 19 Ιουλίου.

To tweet της επίσημης σελίδας

https://twitter.com/lacasadepapel/status/1157058786579943424

La Casa de Papel: Θαυμαστές σε κάθε γωνιά του κόσμου

Με βάση τον χάρτη που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της σειράς, φαίνεται στον χάρτη οι θαυμαστές του υπάρχουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και όχι μόνο στις ισπανόφωνες χώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το κύμα προώθησης του Netflix σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία, εκεί όπου οι δρόμοι γέμισαν με αφίσες, ενώ διεξήχθησαν και ειδικές προβολές με όλο το καστ να δίνει το παρών.

La Casa de Papel: Το λάτρεψαν και οι Έλληνες

Με βάση, λοιπόν, τα επίσημα στοιχεία την 3η σεζόν της σειράς την παρακολούθησαν πάνω από 100 εκατομμύρια θεατές. Φυσικά, η προώθηση του La Casa De Papel δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και την Ελλάδα. To τρέιλερ είχε γυριστεί στην Πάτρα και την γέφυρα του Ρίο, καθώς στη χώρα μας είναι η πιο δημοφιλής σειρά με τεράστια διαφορά.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι τον περασμένο Νοέμβριο το σόου απέσπασε το International Emmy Βραβείο Καλύτερης Δραματικής σειράς, ενώ τo La Casa De Papel 3 είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.

La Casa de Papel: Η σέξι φωτογραφία του Denver

«Κόλασε» τις φανατικές του θαυμάστριες ο Denver της σειράς «La Casa de Papel». Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος στην πραγματικότητα λέγεται Jaime Lorente Lopez πόσταρε φωτογραφία του στο instagram μέσα στο δωμάτιό του με κόκκινο φως να τον «λούζει» ποζάροντας ημίγυμνος. «Όλα είναι κόκκινα ακόμα και το όνειρό μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο δημοφιλής ηθοποιός.

Η ανάρτησή του

View this post on Instagram

Todo es rojo. Incluso mi sueño.

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις