Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σκύλος viral: Όταν η… βαρεμάρα “σπάει κόκαλα” – Το βίντεο με τα 3,3 εκατ. views
PLUS

Σκύλος viral: Όταν η… βαρεμάρα “σπάει κόκαλα” – Το βίντεο με τα 3,3 εκατ. views

Σκύλος viral: Το ένα βαριέται, το άλλο έχει μούτρα και το αποτέλεσμα είναι και στις δύο περιπτώσεις ξεκαρδιστικό.

Σκύλος viral: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον πιο πεισματάρη σκύλο του κόσμου, ο οποίος απλά βαρέθηκε να περπατάει και έκανε τον… πεθαμένο. Περαστική, περπατώντας έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη εντόπισε μια νεαρή κοπέλα με έναν μεγάλο όμορφο σκύλο ο οποίος, όμως, της έκανε πείσματα. Σε κάποιο σημείο της βόλτας τους ο σκύλος κουράστηκε και τα έπαιξε. Ο σκύλος είχε πέσει κάτω στο πεζοδρόμιο, ανάσκελα, με τα πόδια στον αέρα, σαν νεκρός και δεν κουνιόταν καθόλου. Η ιδιοκτήτριά του μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να σηκωθεί για να συνεχίσουν τη βόλτα τους.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα βάζει τα γέλια, τον χαϊδεύει λίγο, του πιάνει και του κουνάει το πόδι μπας και αντιδράσει, αλλά ο πεισματάρης σκύλος συνεχίζει τα καμώματα. Ξάπλα στο πεζοδρόμιο, αρνούμενος πλήρως να συνεχίσει τη βόλτα του. Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter έχει πάνω από 3,3 εκατ. views και είναι το απόλυτο viral.

Viral: Κι άλλος… με νεύρα

Viral όμως έχει γίνει και το βίντεο ενός σκύλου που φαίνεται πως θύμωσε πολύ με την ιδιοκτήτριά του αφού εκείνη τον πήγε στον κτηνίατρο για καθαρισμό δοντιών. Ο Φριτζ, ένα Λαμπραντόρ δύο χρονών από το Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, αρνείται να κοιτάξει προς το μέρος της Μπρετ Μόρτιμε στην επιστροφή από τον κτηνίατρο, κάνοντάς της μούτρα μέσα στο αυτοκίνητο. Η ίδια κατέγραψε την ξεκαρδιστική του αντίδραση με την κάμερα του κινητού της και ο Φριτζ έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να του συμπαραστέκονται.

Η ίδια μίλησε στο Live 13 εξηγώντας πως ο σκύλος έπρεπε να πάει για καθαρισμό για να μην έχει προβλήματα με τα δόντια του και πως όταν γύρισε να τον πάρει δεν ήταν χαρούμενος που την έβλεπε. «Αισθάνθηκα άσχημα αλλά έγινε για το καλό του», σημειώνει. Ο Φριτζ τελικά την συγχώρησε αφού τον πήγε μια βόλτα πριν γυρίσουν σπίτι και πλέον φαίνεται πως το έχει ξεχάσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις