Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλόντια Σίφερ: Ποζάρει γυμνή για τη Vogue και κάνει τους πάντες να παραληρούν
LIFESTYLE

Κλόντια Σίφερ: Ποζάρει γυμνή για τη Vogue και κάνει τους πάντες να παραληρούν

Κλόντια Σίφερ ολόγυμνη: Σε μία από τις φωτογραφίες, η 48χρονη Κλόντια Σίφερ πόζαρε εντελώς γυμνή, με ένα τσαντάκι clutch και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Κλόντια Σίφερ: Η Κλόντια Σίφερ μεσουράνησε την εποχή που η μόδα είχε τον πρώτο λόγο σε περιοδικά τηλεοράσεις και άνοιξε το δρόμο στην επόμενη γενιά μοντέλων. Μαζί με τις Σιντι Κρόφορντ, Κριστι Τέρλικτον, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβανγκελίστα, έγραψαν ιστορία στη μόδα και απέσπασαν χρηματικά ποσά που ζαλίζουν. Η Γερμανίδα καλλονή, στα 48 της σήμερα, επιστρέφει μπροστ΄ααπό το φακό και φωτογραφίζεται με ένα κόνσεπτ που έχει τον τίτλο «Claudia by Claudia», δηλαδή παρουσιάζει η ίδια τον εαυτό της, χωρίς ρούχα και εσώρουχα, αλλά με απαραίτητα αξεσουάρ για να καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Στο τεύχος Αυγούστου της ιταλικής Vogue, η Κλόντια Σίφερ φωτογραφίζεται με ένα σακάκι αφήνοντας ακάλυπτα τα τεράστια πόδια της, αλλά και με αξεσουάρ και αποδεικνύει ότι η ηλικία, είναι απλά ένα νούμερο.

Η Κλόντια Σίφερ γεννήθηκε στην πόλη Ράινμπεργκ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη Γερμανία. Είναι η μεγαλύτερη από τις τέσσερις κόρες του δικηγόρου Χάιντς Σίφερ. Μεγάλωσε στη γενέτειρά της Ράινμπεργκ, όπου παρακολούθησε το δημοτικό και το γυμνάσιο. Το 1987 παραιτήθηκε από την παιδική της επιθυμία να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα της, όταν σε μια ντισκοτέκ του Ντίσελντορφ την ανακάλυψε ο διευθυντής του πρακτορείου μοντέλων Metropolitan.

Προσκλήθηκε σε δοκιμαστική φωτογράφηση στο Παρίσι, όπου ακολούθησε φωτογράφηση για το περιοδικό Elle. Η αναγνώριση άρχισε με τη διαφήμιση των τζιν Guess Jeans. Πρωτοανέβηκε στην πασαρέλα το 1988 με την υποστήριξη του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ για την εταιρεία Chanel- την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο Λάγκερφελντ τη χαρακτήρισε μούσα του.

Το 1989 η Σίφερ πρωτοεμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και την αγγλική του έκδοση, ενώ τον επόμενο χρόνο έγινε πρωτοσέλιδο στη γερμανική έκδοση. Για την επόμενη δεκαετία αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία γερμανικά μανεκέν. Στα χρόνια της δόξας της εμφανίστηκε σε πάνω από 500 εξώφυλλα περιοδικών, μεταξύ των οποίων το Marie Claire, το Cosmopolitan, το Harper’s Bazaar, το Playboy και το Elle. Αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο που έγινε πρωτοσέλιδο στο Vanity Fair, το Rolling Stone και τους Times της Νέας Υόρκης.

Τη δεκαετία του ’90 είχε αποκλειστικό διαφημιστικό συμβόλαιο με τις εταιρείες Revlon, Pepsi, Ebel, L’Oréal, Citroën, H&M και Victoria’s Secret. Αργότερα διαφήμισε και προϊόντα των Louis Vuitton, Dom Pérignon και Dolce & Gabbana. Η ημερήσια αμοιβή της το 1995 ανερχόταν σε 25.000 ως 75.000 μάρκα…

Η Κλόντια Σίφερ ήταν επί πέντε χρόνια, από το 1994 ως το 1999 αρραβωνιασμένη με τον διάσημο μάγο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Το 2002 παντρεύτηκε το Βρετανό παραγωγό και σκηνοθέτη Μάθιου Βον. Μαζί του απέκτησε τρία παιδιά, ένα γιο το 2003 και δύο κόρες το 2004 και το 2010. Η Σίφερ μιλά Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Η προσωπική της περιουσία εκτιμάται από το περιοδικό Forbes σε 250 εκ. δολάρια.

Το ντροπαλό κορίτσι, που ακόμη κάνει τους άντρες να παραληρούν

Η Κλόντια Σίφερ ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του 1990 με την ομορφιά της και μεσουράνησε στις πασαρέλες. Υπήρξε μια από τις 5 κορυφαίες μαζί με τις Ναόμι Κάμπελ, Σίντυ Κρόφορντ, Ελ Μακφέρσον και Λίντα Εβανγκελίστα.

«Όταν είπα στους φίλους μου ότι θα μετακόμιζα στο Παρίσι για γίνω μοντέλο γέλασαν και μου είπαν: «Αυτό είναι αστείο, δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσεις» επειδή ήμουν τόσο ντροπαλή. Αλλά συνειδητοποίησα ότι όταν φορούσα το μακιγιάζ μου, μεταμορφωνόμουν και δεν ήμουν πια η ντροπαλή Κλόντια από μια μικρή πόλη. Ξαφνικά πίστευα ότι μπορούσα να κάνω εξωφρενικά πράγματα» έχει αποκαλύψει η Κλόντια Σίφερ σε συνέντευξή της.

Το διάσημο μοντέλο έκανε πρόσφατα εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο στο πλευρό του συζύγου της, σκηνοθέτη και παραγωγού Μάθιου Βον, φορώντας μια Zuhair Murad τουαλέτα.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Rocketman» και ύστερα διασκέδασε στο διάσημο εστιατόριο «Quaglino’s» που βρίσκεται στο Mayfair του Λονδίνου.

Όλα τα φλας άστραψαν όταν εμφανίστηκε η Κλόντια Σίφερ, μητέρα τριών παιδιών. Μάλιστα ο διεθνής Τύπος ανέφερε ότι η Γερμανίδα καλλονή δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που μεσουρανούσε στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις