Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κραουνάκης – Ύδρα: Η απάντηση, μετά το ξέσπασμα στη συναυλία
ΕΛΛΑΔΑ

Κραουνάκης – Ύδρα: Η απάντηση, μετά το ξέσπασμα στη συναυλία

Κραουνάκης - Ύδρα: Την απάντησή του στη διάσταση που πήρε το θέμα με τη μαμά που έσπρωχνε τα παιδιά της στη συναυλία της Ύδρας έδωσε με μήνυμά του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Κραουνάκης – Ύδρα: Την δική του εκδοχή για όσα διαδραματίστηκαν στη συναυλία στην Ύδρα και τον έβγαλαν εκτός εαυτού με μια γυναίκα από το κοινό, έδωσε ο δημιουργός Σταμάτης Κραουνάκης. Ο μουσικός, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε στο περιστατικό που έκανε το γύρο του διαδικτύου και τον έδειχνε να ουρλιάζει προς το κοινό, σταματώντας τα όργανα και φωνάζοντας σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο προς μια κυρία. «Ειλικρινά πολύ λυπάμαι που πήρε διαστάσεις η φάση με την κυρία στην Ύδρα» λέει στο μήνυμά του ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρει πως όσοι τον αγαπούν κατάλαβαν, όσοι όχι, «ευκαιρία».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εξηγεί πως στο πρώτο μέρος της μουσικής παράστασης η ομάδα του η Σπείρα παίζει χωρίς εκείνος να βρίσκεται στη σκηνή. Αντ’ αυτού κάθεται στα πρώτα καθίσματα. Όπως λέει «ήταν καμιά εικοσαριά παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, όχι πάνω από δέκα ετών. Με απόλυτα υπέροχες αντιδράσει σ’ αυτό που ακούγανε. Χορεύανε, γελάγανε, συμμετείχαν, ανέβαιναν τα σκαλάκια να κοιτάνε από κοντά». Ο κ. Κραουνάκης εξηγεί στη συνέχεια πως η μόνη του έννοια ήταν η ασφάλειά του, από τα καλώδια γύρω από τη σκηνή, όμως όπως γράφει «ήταν όλα καλυμμένα». «Με ένα, το πιο άτακτο, του χάιδεψα την κεφάλα, κάναμε κουτουλιά και κάθισε μαζί με τ’ άλλα» συμπληρώνει.

Η έκρηξη Κραουνάκη με την κυρία από το κοινό

Όταν ανέβηκε και εκείνος στη σκηνή, στη συναυλία που ο Σταμάτης Κραουνάκης τονίζει πως διοργανώθηκε με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, «η κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει.. στη μέση του “Αυτή η Νύχτα μένει. Αυτό… τα υπόλοιπα νάτα» έγραψε και συμπλήρωσε πως στεναχωρέθηκε πολύ μετά το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις