Ικαρία: Η εξαφάνιση της αστροφυσικού, οι φωνές και το αίμα – Συνεχίζεται το “θρίλερ”

ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: Η εξαφάνιση της αστροφυσικού, οι φωνές και το αίμα – Συνεχίζεται το “θρίλερ”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ικαρία: Μεγάλη επιχείρηση των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί της Ικαρίας για τον εντοπισμό της τουρίστριας, κατοίκου Κύπρου, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/8).

06.08.2019 | 19:29

Ικαρία: Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία συνεχίζεται. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου έμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της μίλησε στο Sigmalive . Ο Θοδωρής Θεοδωράκης έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της Αγγλίδας, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, στο νησί της Ικαρίας. Σχετικά με το εάν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση. «Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία». Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Ικαρία: Στο απέναντι νησί το στίγμα του κινητού

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι». «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Ικαρία: Στο επίκεντρο συγκεκριμένη διαδρομή

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sigma Live, στο επίκεντρο των εξονυχιστικών ερευνών που διεξάγονται στην Ικαρία, προς εντοπισμό της αγνοούμενης τίθεται πλέον συγκεκριμένη διαδρομή.

Πρόσωπο που κατέχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να συμβάλει στις έρευνες, υπέδειξε σε συγκεκριμένο πάροχο κινητής τηλεφωνίας πώς απενεργοποιείται η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην απέναντι περιοχή από την Ικαρία, με όνομα «Φούρνοι».

Η συγκεκριμένη κεραία προκάλεσε σύγχυση στις έρευνες, καθώς το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων». Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας. Ωστόσο από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη διαδρομή, καλύπτοντας την απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η 34χρονη Αγγλοκύπρια μέχρι την περιοχή που καταγράφεται το τελευταίο της νέο στίγμα.

Ικαρία: Έχουν ενισχυθεί οι έρευνες

Τελευταία ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας στο SigmaLive, αναφέρει ότι οι έρευνες έχουν ενισχυθεί τόσο από ξηρά, από αέρα αλλά και από θάλασσα. Όλα τα πλοία έχουν ενημερωθεί από το Λιμενικό της περιοχής αναφέρει στο SigmaLive ο Θεόδωρος Χρονόπουλος προκειμένου να αναφέρουν άμεσα αν εντοπίσουν οτιδήποτε.

Φίλοι της 34χρονης με αναρτήσεις απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν σε εντοπισμό της. Παράλληλα, δημοσιεύεται η φωτογραφία της σε μια προσπάθεια πιο εύκολου εντοπισμού της. «Συνεχίζονται οι έρευνες και ακολουθούμε δύο νέα στίγματα που μας έδωσε η εταιρεία κινητής», ανέφερε εθελοντής από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ικαρίας. Στο μεταξύ στην Ικαρία μεταβαίνει ελικόπτερο της ελληνικής Αστυνομίας με ειδικά μηχανήματα προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Μάλιστα οι έρευνες θα συνεχιστούν όλο το βράδυ.

Ικαρία: Το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού

Η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε στην Ικαρία τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της για διακοπές. Χθες θα αναχωρούσαν από το νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο, όπου εργάζονται και οι δύο. Τα ίχνη της 34χρονης, όμως, χάθηκαν χθες το πρωί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν τη βρήκε στο δωμάτιο και αφού της τηλεφώνησε στις 10 π.μ., εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κήρυκο προς Φάρο. Αργότερα, ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους, με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει λίγο αργότερα. Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 της Δευτέρας στις Αρχές και από τότε διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

Η 34χρονη ζει και εργάζεται στην Κύπρο και στην Ελλάδα βρέθηκε για διακοπές. Η εξαφανισθείσα έχει σπουδάσει αστροφυσικός και έχει μεγάλο πάθος με τις αθλητικές δραστηριότητες και τη φύση, για αυτό και αρχικά δεν παραξένεψε κανέναν το γεγονός ότι βγήκε για τρέξιμο τόσο πρωί. Η τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, στο Facebook, ήταν φυσικά από την Ικαρία και περιελάμβανε φωτογραφίες από τη θάλασσα αλλά και τα βράχια.

Ικαρία: Η τελευταία ανάρτηση της αστροφυσικού

Η τελευταία ανάρτησή της στο Facebook ήταν από τον Εύδηλο στην Ικαρία, με φωτογραφίες από τη θάλασσα και τα βράχια.

Ικαρία: Η έκκληση της οικογένειας

Η οικογένεια της 34χρονης αστροφυσικού ζει στιγμές αγωνίας, όσο η Νάταλι παραμένει αγνοούμενη. Με ανάρτησή της στο Facebook, η αδελφή της κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με τις αρχές. Παράλληλα ζητά να μην καλούν την αδερφή της στο κινητό της γιατί έτσι θα τελειώσει γρηγορότερα η μπαταρία του τηλεφώνου. «Η αδελφή μου Νάταλι Κρίστοφερ αγνοείται από χθες στην Ικαρία της Ελλάδας. Αν έχετε τον αριθμός της, σας παρακαλώ ΜΗΝ την καλείτε. Αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία και η αστυνομία προσπαθεί να βρει τη θέση της με το κινητό της».

Exit mobile version