Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστροφυσικός – Ικαρία: Αίμα στο κρεβάτι του ξενοδοχείου – “Αγριεύει” το θρίλερ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ

Αστροφυσικός – Ικαρία: Αίμα στο κρεβάτι του ξενοδοχείου – “Αγριεύει” το θρίλερ

Αστροφυσικός - Ικαρία: Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί στην Ικαρία οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.

Αστροφυσικός – Ικαρία: Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, έρχεται στο φως. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αστυνομία, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Την ανεύρεση αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε, μιλώντας στο iefimerida, ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας. «Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ήταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία» τόνισε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση. Μεταξύ των πρώτων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από το δωμάτιο και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος.

Αστροφυσικός – Ικαρία: Το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης 

Η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε στην Ικαρία τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της για διακοπές. Σήμερα θα αναχωρούσαν από το νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο όπου εργάζονται και οι δύο. Τα ίχνη της 34χρονης, όμως, χάθηκαν χθες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν τη βρήκε στο δωμάτιο και αφού της τηλεφώνησε στις 10 π.μ., εκείνη του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Άγιο Κήρυκο προς Φάρο. Αργότερα, ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους, με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει λίγο αργότερα. Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 της Δευτέρας στις Αρχές και από τότε διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

Η 34χρονη Βρετανή ζει και εργάζεται στην Κύπρο και στην Ελλάδα βρέθηκε για διακοπές. Η εξαφανισθείσα έχει σπουδάσει αστροφυσικός και έχει μεγάλο πάθος με τις αθλητικές δραστηριότητες και τη φύση, για αυτό και αρχικά δεν παραξένεψε κανέναν το γεγονός ότι βγήκε για τρέξιμο τόσο πρωί. Η τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, στο Facebook, ήταν φυσικά από την Ικαρία και περιελάμβανε φωτογραφίες από τη θάλασσα αλλά και τα βράχια.

Αστροφυσικός – Ικαρία: Έμεναν στον οικισμό Κεραμέ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η 34χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου. Διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ, ενώ στις 5 η ώρα εχθές ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Χτες στις 10 το πρωί, σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, ο 38χρονος ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Επικοινώνησε μαζί της και του είπε ότι πήγε για τρέξιμο. Στις επόμενες κλήσεις του ωστόσο η γυναίκα δεν απαντούσε. Στις 12.40, ανήσυχος, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Ποια είναι η 34χρονη Βρετανίδα

Μία γυναίκα υπερδραστήρια, με λατρεία στον αθλητισμό και τη φύση: Αυτή είναι η 34χρονη Βρετανίδα Natalie Christopher που αγνοείται στο νησί της Ικαρίας. Το προφίλ της στο Facebook μάλιστα είναι γεμάτο από φωτογραφίες με δράσεις της στη φύση και στον αθλητισμό.

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες από γη και αέρα στην Ικαρία, η αδερφή της, με μια ανάρτηση στο Facebook ζητάει και εκείνη, αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Ζητάει επίσης, να μην καλούν την εξαφανισμένη αδερφή της στο κινητό της, όσοι έχουν τον αριθμό, καθώς έτσι θα τελειώσει η μπαταρία του τηλεφώνου.

Αστροφυσικός – Ικαρία: Τι είπε στο protothema.gr o άνθρωπος που νοίκιασε στο ζευγάρι το δωμάτιό του

«Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία, επειδή το παιδί ήταν πολύ ανήσυχο. Μας είπε “παιδιά, εδώ και τρεις ώρες δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πήγε για τζόκινγκ στις οχτώ το πρωί”. Στις 9.30 την πήρε τηλέφωνο, γιατί είχε έρθει το πρωινό, και στις δώδεκα έπρεπε να ελευθερώσουν το δωμάτιο. Η κοπέλα του ανέφερε ότι είναι σε μια ανηφόρα, σε ένα μονοπάτι, και ότι “δεν μπορώ να γυρίσω γρήγορα και θα γυρίσω σιγά σιγά, μην ανησυχείς”. Πήγε δέκα, πήγε έντεκα, την έπαιρνε ο άνθρωπος τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ενημερωθήκαμε εμείς, ενημερώσαμε αστυνομία και πυροσβεστική, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση».

«Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποια περιοχή είχε πάει. Δυο ημέρες είχανε κράτηση. Το παιδί είναι από Κύπρο, η κοπέλα μάλλον είναι Αγγλίδα. Έχουμε τα στοιχεία της κράτησης», ανέφερε ακόμη ο κ. Βασίλης.  Όπως επισημαίνει στο protothema.gr, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του κάποιος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού. «Ένα ωραίο ζευγαράκι, η κοπέλα μιλούσε και λίγο ελληνικά. Γύρω στα 34 αλλά εγώ την έκανα πιο μικρούλα. Μας ενημέρωσε η κοπέλα που τους πήγε το πρωινό». «Το κινητό της κοπέλας χτυπούσε, απλώς δεν απαντούσε. Αυτό ήταν που τον ανησύχησε και έτσι ξεκίνησε. Το στίγμα της δείχνει τους Φούρνους, εκεί που είναι η κεραία κινητής τηλεφωνίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις