Meghan Markle: Η συγκινητική ευχή του Harry για τα γενέθλιά της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Meghan Markle: Η συγκινητική ευχή του Harry για τα γενέθλιά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Meghan Markle: Το πιο συγκινητικό μήνυμα για τα 38α γενέθλιά της δούκισας του Σάσεξ δημοσίευσε ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry.

05.08.2019 | 09:21

Meghan Markle: Ο μικρότερος γιος της αλησμόνητης πριγκίπισσας Diana, ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλια της λατρεμένης συζύγου του, της Meghan Markle με το πιο γλυκό μήνυμα, μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram, το Sussex Royal.

Για την ακρίβεια, η δούκισσα του Σάσεξ είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή. Η πανέμορφη σύζυγός του Harry έκλεισε τα 38 και δέχθηκε δεκάδες ευχές στα Social Media. Φυσικά, ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να της ευχηθούν δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της σύζυγό, τον πρίγκιπα Harry.

Meghan Markle: To μήνυμα του πρίγκιπα

«Εύχομαι στη δούκισσα του Σάσεξ χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά στην υπέροχη σύζυγό μου. Σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου σε αυτή την περιπέτεια. Με αγάπη. Η», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της δούκισσας του Sussex στο Instagram.

Meghan Markle: Βίντεο από το παρελθόν

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται πολύ και είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα πάντα που την αφορούν. Το τι τρώει, το τι φοράει και άλλα πολλά, γίνονται αντικείμενα συζήτησης και έρευνας. To παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα σπάνιο ντοκουμέντο και παρουσιάζει το πώς ήταν η σύζυγος του πρίγκιπα Harry σε παιδική ηλικία.

Meghan Markle: Πώς ήταν στα 11 της χρόνια

Meghan Markle: Από τα κινηματογραφικά πλατό στην αγκαλιά του Harry

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε τον δούκα του Σάσσεξ στις 17 Μαΐου του 2018. Όταν είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Harry, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τα κινηματογραφικά πλατό για να αφοσιωθεί στην ανθρωπιστική εργασία.

Το μωρό τους είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Για την ακρίβεια, ο μικρός Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Archie Harrison Mountbatten-Windsor) γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 και είναι ο πρωτότοκος γιος τους. Οι γονείς του είχαν ανακοινώσει επισήμως την εγκυμοσύνη στις 15 Οκτωβρίου του 2018, κατά την πρώτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας τους στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία. Το φύλο του μωρού δεν είχε γίνει γνωστό, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να το μάθει κατά τη γέννηση, ζητώντας από τους γιατρούς να μην τους το αποκαλύψουν νωρίτερα.

Meghan Markle: Η καριέρα στο Hollywood

Η Meghan Markle γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Μετά την αποφοίτησή της από το Northwestern University, από όπου πήρε πτυχίο στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις το 2003, έπαιξε μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 2011 έως το 2018, ενσάρκωσε την Ρέιτσελ Ζέιν στη δραματική σειρά Suits, στην οποία συμμετείχε για εφτά σεζόν. Στον κινηματογράφο έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της σε ταινίες όπως το Remember Me και το Horrible Bosses.

Meghan Markle: Οι δέκα καλύτερες ταινίες της

Exit mobile version