Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κραουνάκης – Ύδρα: Διέκοψε έξαλλος τη συναυλία και τα “έχωσε” σε μητέρα (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κραουνάκης – Ύδρα: Διέκοψε έξαλλος τη συναυλία και τα “έχωσε” σε μητέρα (vid)

Κραουνάκης - Ύδρα: "Τσιμουδιά! Έτσι τα κάνατε ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν" είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής σε συναυλία του στην Ύδρα.

Κραουνάκης – Ύδρα: Έξαλλος έγινε ο Σταμάτης Κραουνάκης το βράδυ του Σαββάτου στην Ύδρα κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr  ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής επιτέθηκε σε μητέρα που έσπρωχνε τα παιδιά της. Ο κ. Κραουνάκης -μεταξύ άλλων- λέει: «Αν έρθει άλλη μάνα μπροστά θα την κουρέψω. Φύγετε κυρία μου. Άστε τα παιδιά ήσυχα. Τα έχετε ξεσκίσει κυρά μου. Τα έχετε τσακίσει. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτοί. Είστε χειρότερη από τα παιδιά. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά τα παιδιά με αυτή την μάνα» φώναξε ο Σταμάτης Κραουνάκης από το μικρόφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα κι ενώ συνέχιζε να φωνάζει στη μητέρα, σχολίασε: «Έχετε έρθει τέσσερις φορές μπροστά. Τα έχετε κάνει όλα ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν.

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα απογείωσαν το κοινό τους την Παρασκευή το βράδυ στο λιμάνι της Ύδρας στη συναυλία αφιερωμένη στον Νίκο Στεφάνου που βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές ιδιαίτερα συγκινημένος. Δεκάδες κόσμου, καθήμενοι και όρθιοι, πήραν μέρος στη μουσική παράσταση «Φίλα με… στην Ύδρα»  γεμίζοντας τον χώρο όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα ερμήνευσαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Λίγο πριν αρχίσει η μουσική εκδήλωση ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης καλωσόρισε τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους συνεργάτες του και ευχαρίστησε τον εικαστικό Αλέξη Βερούκα για τη συμβολή του στην όλη διοργάνωση.

Κραουνάκης – Ύδρα: Δείτε την οργή του Σταμάτη Κραουνάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις