Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΥΥ: Η τρυφερή αγκαλιά και τα σχέδια για τους πολίτες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΥΥ: Η τρυφερή αγκαλιά και τα σχέδια για τους πολίτες

Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΠΥ: Ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον ΕΟΠΥΥ με σκοπό την καταγραφή της κατάστασης του οργανισμού.

Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΥΥ: Μια εικόνα λένε ότι ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις… Αυτή η ρήση έρχεται στο μυαλό του καθενός όταν αντικρύζει για πρώτη φορά τη φωτογραφία του ισχυρού υπουργού με έναν πολίτη, που προσπαθούσε να εξυπηρετηθεί στον ΕΟΠΥΥ. Ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος από το πρώτο λεπτό που ανέλαβε τη θέση του υπουργού Υγείας, έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του, κάνοντας πράξεις, μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον υπουργό να αγκαλιάζει έναν ηλικιωμένο κύριο, ο οποίος βρισκόταν στον οργανισμό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον οργανισμό. Παράλληλα, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι σκοπός του είναι ο ΕΟΠΥΥ να κάνει τις ζωές των πολιτών ευκολότερη.

Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΥΥ: Οι δηλώσεις

«Ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να είναι σύγχρονος, ευέλικτος, μοντέρνος και οικονομικά βιώσιμος, και το κυριότερο από όλα που μας απασχολεί, να υπηρετεί τον πολίτη, να μην τον ταλαιπωρεί, να τον εξυπηρετεί, να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του. Είναι ένα θέμα το πώς θα μετασχηματιστεί ο Οργανισμός σε αυτό το οποίο περιέγραψα. Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει εάν ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει κάνει ποτέ ισολογισμό», ανέφερε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον ΕΟΠΥΥ με σκοπό την καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης του οργανισμού.

Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΥΥ: Ο σκοπός της επίσκεψης

Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού, ο οποίος συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παναγιώτη Πρεζεράκο και υπηρεσιακά στελέχη, είναι η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης στον ΕΟΠΥΥ, με βασικό μέλημα την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2019, οι απαραίτητες διαδικασίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, αλλά και η λήψη όλων των διαρθρωτικών μέτρων που θα επιτρέψουν στον ΕΟΠΥΥ να καταστεί βιώσιμος και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον Έλληνα πολίτη.

Βασίλης Κικίλιας ΕΟΠΥΥ: Οι δηλώσεις του υπουργού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις