Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακελειό στο Οχάιο δράστης: Η στιγμή που ο 24χρονος πέφτει νεκρός – Η αδερφή του, μεταξύ των θυμάτων
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ

Μακελειό στο Οχάιο δράστης: Η στιγμή που ο 24χρονος πέφτει νεκρός – Η αδερφή του, μεταξύ των θυμάτων

Μακελειό στο Οχάιο δράστης: Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς, που ήταν ο δράστης του δεύτερου μακελειού μέσα σε μία ημέρα, έπεσε από τα πυρά αστυνομικών και σκοτώθηκε.

Μακελειό στο Οχάιο δράστης: Ο Κόνορ Μπετς έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της ένοπλης επίθεσης στο Ντέιτον του Οχάιο, που στοίχισε τη ζωή σε εννέα ανθρώπους, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές αρχές, ανάμεσα στα θύματα είναι και η αδερφή του, Μέγκαν. Η Μέγκαν Μπετς, «μία λευκή γυναίκα 22 ετών» περιλαμβάνεται μεταξύ των θυμάτων, ανακοίνωσε ο αστυνομικός Ματ Κάρπερ. «Είναι η αδελφή» του 24χρονου Κόνορ Μπετς, του «λευκού άνδρα» που εκτέλεσε την επίθεση, πρόσθεσε ο ίδιος. Για την ώρα, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά στις αρχές, που έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» ηλεκτρονικά ίχνη που άφησε, ενώ έκαναν έρευνα και στο σπίτι του. Ο μακελάρης είχε λευκό ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, προς το παρόν το περιστατικό δεν σχετίζεται με ρατσιστικό έγκλημα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από μπαρ στο Ντέιτον του Οχάιο. Ο δράστης που σκότωσε εννέα άτομα στο Νέιτον πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός πυροβόλησε τα θύματά του σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας όπλο τύπου Καλάσνικοφ, δήλωσε η δήμαρχος της πόλης. Ο 24χρονος μάλιστα, την ώρα της επίθεσης φορούσε και πανοπλία, με τους αξιωματικούς να τον εξουδετερώνουν σε λιγότερο από ένα λεπτό, σύμφωνα με την αστυνομία. Η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο.

Μακελειό στο Οχάιο: Ο 24χρονος εξουδετερώθηκε σε ένα λεπτό

Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς, έπεσε από τα πυρά αστυνομικών και σκοτώθηκε. Η αστυνομία κυκλοφόρησε βίντεο με τη στιγμή που τον εξουδετέρωσε, στην διάρκεια ενημέρωσης για το περιστατικό.Στα πλάνα που φαίνονται από κάμερα ασφαλείας, κόσμος φαίνεται να αρχίσει να τρέχει πανικόβλητος, για να σωθεί από τις σφαίρες του δράστη.

Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζεται κάτω δεξιά στο πλάνο, όπου φαίνεται να σωριάζεται στο έδαφος, δεχόμενος πυρά από την αστυνομία. Να τονίσουμε ότι οι αστυνομικοί τον εξουδετέρωσαν μέσα σε ένα μόλις λεπτό, καθώς βρίσκονταν στο σημείο για μια συνηθισμένη βραδινή περιπολία.

Δείτε τη στιγμή που εξουδετερώθηκε ο 24χρονος μακελάρης. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις