Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πνιγμός πισίνα: Νεκρή 43χρονη Φινλανδή που έκανε τις διακοπές της στη Σάμο
ΕΛΛΑΔΑ

Πνιγμός πισίνα: Νεκρή 43χρονη Φινλανδή που έκανε τις διακοπές της στη Σάμο

Πνιγμός πισίνα: Μετά τον πνιγμό των δυο αδελφών στη Ρόδο και της μικρής 8χρονης στην Κρήτη, αυτή τη φορά ένας ακόμη άνθρωπος πνίγηκε στη Σάμο.

Πνιγμός πισίνα: Μια ακόμη ζωή χάθηκε σε πισίνα το βράδυ του Σαββάτου, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 4 νεκρούς, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Μια τουρίστρια βρέθηκε νεκρή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου, το βράδυ του Σαββάτου. Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από τη Φινλανδία, εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη γυναίκα, την ημέρα του θανάτου της. Προς το παρόν, δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις. Υπενθυμίζεται ότι είναι ο τέταρτος θάνατος σε πισίνα στην Ελλάδα μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, μετά τις δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Ρόδο, και το 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ που πνίγηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Πνιγμοί σε Κιάτο και Μάνη

Δύο ακόμη νεκροί κολυμβητές ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της χώρας, την Κυριακή, σε Κορινθία και δυτική Μάνη. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από την παραλία «Διμηνιού» Κιάτου Κορινθίας, ένας 86χρονος κολυμβητής. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή «Σάλιο» Καρδαμύλης δήμου δυτικής Μάνης, και μια 71χρονη γυναίκα. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις