Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εντέν Αζάρ: Πήρε κιλά ή φταίει ο φακός;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντέν Αζάρ: Πήρε κιλά ή φταίει ο φακός;

Εντέν Αζάρ: Στις φωτογραφίες με τη φανέλα της Ρεάλ στο φιλικό με την Μπάγερν ο Εντέν Αζάρ φαίνεται σαν να έχει πάρει... 7 κιλά

Εντέν Αζάρ: Λένε ότι ο φακός προσθέτει κιλά και στην περίπτωση του Εντέν Αζάρ θα μπορούσε να είναι μια καλή δικαιολογία. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που έκανε τη μεταγραφή που ονειρευόταν, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνει… παραφουσκωμένος μετά τις διακοπές. Οι φωτογραφίες και ορισμένα πλάνα από το φιλικό με την Μπάγερν πριν από 15 μέρες τον εξέθεσαν αρκετά. Πολλοί μάλιστα θυμήθηκαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε πάει με επιπλέον κιλά το πρώτο καλοκαίρι στη «βασίλισσα» και μετά έγινε… φέτες με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο φακός προσθέτει οκτώ κιλά σύμφωνα με τους ειδικούς. Εμείς πάντως δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Αζάρ σε τέτοια κατάσταση. Αν πιστέψουμε μάλιστα τις φήμες ότι στα εργομετρικά φάνηκε να έχει πάρει επτά κιλά, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν είναι και πρώτο μπόι ο πρώην σταρ της Τσέλσι. Σύμφωνοι, έχει χαμηλό κέντρο βάρους αλλά σε τέτοια κατάσταση δεν τον είχαμε ξαναδεί. Μπορεί να τα χάσει σύντομα αλλά η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Πάνω από 80 κιλά;

Το ύψος του Αζάρ, αν πάρουμε στα σοβαρά τις πληροφορίες από το διαδίκτυο, είναι 1.73. Και τα φυσιολογικά του κιλά για να θεωρείται παίκτης παγκόσμιας κλάσης είναι 74 μάξιμουμ. Με το σκεπτικό ότι μπορεί να γύρισε από τις διακοπές για την προετοιμασία της Ρεάλ επτά κιλά βαρύτερος, σημαίνει ότι ξεπέρασε τα 80! Να το πιστέψουμε; Όπως και να ‘χει, σε χρόνο ρεκόρ θα έχει έρθει στα ίσα του. Στη Ρεάλ οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και περιθώριο για να χαλαρώσει δεν υφίσταται.

Ούτως ή άλλως οι Ισπανοί είναι σαν και μας. Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Κάποια σάιτ (όχι πάντως τα πιο δημοφιλή) έγραψαν ήδη ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ είναι δυσαρεστημένος με την εικόνα του Βέλγου ποδοσφαιριστή. Το παράπονό του μάλιστα το εξέφρασε στον Ζινεντίν Ζιντάν δείχνοντας μετανιωμένος για τη μεταγραφή. Ακούγεται ακραίο αλλά και ο Πέρεθ δεν είναι ένας άνθρωπος που κινείται και εκφράζεται σαν τον κοινό μέσο όρο. Δεν ξόδεψε 150 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν στα 170) για τον Αζάρ προκειμένου να του κάνουν πλάκα τα κουτσομπολίστικα ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις