Τατιάνα Στεφανίδου – σκάφος: Η θεαματική βουτιά της παρουσιάστριας

LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου – σκάφος: Η θεαματική βουτιά της παρουσιάστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τατιάνα Στεφανίδου - σκάφος: Η Τατιάνα ανέβασε στο προφίλ της μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία στο οποίο απεικονίζεται η ίδια, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, να τολμά μια θεαματική βουτιά από το σκάφος στη θάλασσα.

04.08.2019 | 10:41

Τατιάνα Στεφανίδου – σκάφος: Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Ιόνιο μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, η οποία κέρδισε το «στοίχημα» με την τηλεθέαση την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη στα επαγγελματικά της καθήκοντα από Σεπτέμβρη. Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει από το Ιόνιο και η Τατιάνα έχει ήδη επισκεφτεί την Ιθάκη και την Λευκάδα, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη μαγευτική Κεφαλονιά με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους. Το απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία στο οποίο απεικονίζεται η ίδια, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, να τολμά μια θεαματική βουτιά από το σκάφος στη θάλασσα. Πάντως η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει πριν από μερικές μέρες και την κόρη της να πραγματοποιεί μια παρόμοια βουτιά. Φαίνεται πώς το έχουν τα κορίτσια της οικογένειας με τις βουτιές που σου κόβουν την ανάσα.

Τατιάνα Στεφανίδου ΣΚΑΪ: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν, καθώς βρέθηκε στην στέγη του ΣΚΑΪ και έπρεπε να πείσει τους τηλεθεατές της να την ακολουθήσουν και στο νέο εγχείρημα. Αυτό δεν άργησε να συμβεί. Πληροφορίες βέβαια ήθελαν και μια δυσάρεστη εξέλιξη, που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Μετά το κλείσιμο, λοιπόν, της τελευταίας εκπομπής της, οι ιθύνοντες του Φαλήρου απέλυσαν όλη την ομάδα της και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Οι έντεκα δημοσιογράφοι ζήτησαν από τη διοίκηση του σταθμού να λάβουν τα χρήματα που τους χρωστάνε, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε η διοίκηση του καναλιού.

Exit mobile version