Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – μαγιό: Η Queen Ντίνα topless και… free στην Αντίπαρο
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – μαγιό: Η Queen Ντίνα topless και… free στην Αντίπαρο

Σπυροπούλου - μαγιό: Η Κωνσταντίνα ανέβασε μια φωτογραφία, με ένα καπέλο να καλύπτει το γυμνό της στήθος και προκάλεσε κομφούζιο στο instagram,.

Σπυροπούλου – μαγιό: Τον ήλιο και τη θάλασσα στο Αιγαίο απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου και χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Και φυσικά ποστάρει όλα της τα νέα στο Instagram της το οποίο έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες της με μαγιό. Μαυρισμένη και χαμογελαστή πάντα ποζάρει στο φακό. Η τελευταία της φωτογραφία προέρχεται από την Αντίπαρο και ήταν εξόχως σέξι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε τόπλες στο φακό, φορώντας μόνο ένα μπλε μονοκίνι. Και φυσικά με το χαμόγελο στα χείλη. Τη φωτογραφία της συνόδευσε με το σχόλιο «Feel free».

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ποστάρει φωτογραφίες της από την Πάρο και την ξανά από την Αντίπαρο. Ξεχωρίζουν η φωτογραφία της με έναν πανέμορφο σκύλο σε παραλία της Πάρου και την ίδια ιδιαίτερα σέξι με ένα ολόσωμο μαγιό. Μια ακόμη φωτογραφία της που ξεχωρίζει αυτή από το ντεκ ενός γιοτ, ανοιχτά της Αντιπάρου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαμογελαστή με ένα σέξι χρωματιστό μαγιό ποζάρει και το μακρύ salty μαλλί της, ποζάρει όλο νάζι στο φακό.

https://www.instagram.com/p/B0tWiNgBICg/

https://www.instagram.com/p/B0nfCZzBx4P/

https://www.instagram.com/p/B0gr3Q-BA6r/

https://www.instagram.com/p/B0Ts8dHheME/

https://www.instagram.com/p/B0OU88BBOvs/

https://www.instagram.com/p/Bwhh5jThayT/

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκπομπή: Φήμες για deal με Μαρινάκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνική τηλεόρασης, έτσι με το που έμεινε εκτός τηλεοπτική στέγης (ΣΚΑΪ) δέχτηκε πολλές προτάσεις από τα κανάλια. Η πρώτη και πιο σοβαρή έγινε από το Open του Ιβάν Σαββίδη αλλά χάλασε στις λεπτομέρειες του κόνσεπτ, μετά ήρθε μια προσέγγιση από το παρελθόν, από το κανάλι του Alpha, όμως και εκεί δεν υπήρξε συμφωνία.

Τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες ,υπήρξε ραντεβού της Κωνσταντίνας με πρόσωπο ..θηλυκό από το One Channel, που θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπήρξε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις πλευρές και θετική αύρα για ενδεχόμενη συνεργασία, το κόνσεπτ που παρουσιάστηκε στην Κωνσταντίνα αφορά μία εκπομπή ραμμένη και κομμένη πάνω στην παρουσιάστρια και αυτό είναι κάτι που την ενθουσίασε.

Όλα «μαρτυρούν» προφορική συμφωνία της Σπυροπούλου με το One, για ξεκίνημα από τα τέλη Σεπτέμβρη με εκπομπή δική της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις