Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο: 39χρονος σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του – Βρέθηκε κάτω από αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο: 39χρονος σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του – Βρέθηκε κάτω από αυτοκίνητο

Τροχαίο: Η μηχανή κόλλησε επάνω στο αυτοκίνητο, ενώ ο 39χρονος βρέθηκε μετά από ώρα, αφού είχε πέσει έξω από το δρόμο και σε μεγάλη απόσταση από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.

Τροχαίο: Την τελευταία του πνοή άφησε την ημέρα των γενεθλίων του 39χρονος που τράκαρε το απόγευμα του Σαββάτου στον Αχλαδόκαμπο. Ο οδηγός μοτοσυκλέτας από την Τρίπολη, για άγνωστο ακόμη λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Αχλαδοκάμπου και τράκαρε με αυτοκίνητο. Η μηχανή χτύπησε επάνω στο αυτοκίνητο, ενώ ο 39χρονος βρέθηκε μετά από ώρα, αφού είχε πέσει κάτω και τον παρέσυρε το αυτοκίνητο. “Δεν γνώριζαν ότι είναι κάτω από το αυτοκίνητο και έψαχναν να τον βρουν τριγύρω”, λέει αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Στιγμές πανικού, αλλά και θρήνου για τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, όταν ανακάλυψαν, ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι κάτω από το αυτοκίνητο νεκρός. Για τον νέο άντρα ήταν πλέον αργά. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους μαζί με πολίτες τον ανέσυραν. Η σορός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Τρίπολης στην Τρίπολη. Να σημειωθεί ότι χθες, είχε τα τριακοστά ένατα γενέθλια του  αφού ήταν γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1980.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις