Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιος Μητσοτάκη: Ο Κωνσταντίνος έγινε 21 ετών – Οι τρυφερές ευχές Κυριάκου, Μαρέβας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιος Μητσοτάκη: Ο Κωνσταντίνος έγινε 21 ετών – Οι τρυφερές ευχές Κυριάκου, Μαρέβας

Γιος Μητσοτάκη: Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το βιτριολικό χιούμορ του συνονόματου παππού του. 

Γιος Μητσοτάκη: Με δύο τρυφερές αναρτήσεις στα social media ευχήθηκαν στον γιο τους για τα 21α γενέθλιά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει περήφανος και χαμογελαστός αγκαλιά με τον γιο του.  «Πότε πρόφτασες να γίνεις 21! Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα.  Η Μαρέβα Μητσοτάκη από τη μεριά της πόσταρε μια φωτογραφία του μοναχογιού της από την εποχή που εκείνος ήταν ακόμη μωρό, με την ίδια να του δίνει ένα τρυφερό φιλί μέσα στο καρότσι. «Χρόνια πολλά αγάπη της ζωής μου!» γράφει στη λεζάντα η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε τραβήξει ξανά τα φώτα, όταν εμφανίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του πατέρα του, όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας. Ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε με συγκίνηση και υπερηφάνεια την ομιλία του πατέρα του, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Ο νεαρός δεν συγκρατήθηκε και έκλαψε όσο ο πατέρας του έλεγε τα πρώτα του λόγια  ως πρωθυπουργός της χώρας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία δυνατή αγκαλιά μεταξύ γιου και πατέρα.

https://www.instagram.com/p/B0nvooND_ED/?utm_source=ig_embed

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η οικογένειά του, ό.τι πιο ιερό υπάρχει

Ο Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το βιτριολικό χιούμορ του συνονόματου παππού του.  Η εικόνα του το βράδυ των εκλογών που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν άκουσε τον πατέρα του να ευχαριστεί την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές δείχνει ένα ευαίσθητο παιδί, ο οποίος λατρεύει τις αδελφές του και τη μητέρα του. Ο Κωνσταντίνος κάνει χειμερινό σκι, του αρέσει η θάλασσα και αγαπά πολύ τα Χανιά.

Η 22χρονη Σοφία είναι η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Τον περασμένο Απρίλιο πήρε το πτυχίο της από το γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins, όπου σπούδασε Δημόσια Υγεία.Τότε, η μητέρα της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιτυχία της κόρης της και είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας:

«Συγχαρητήρια Σοφάκι μου! Είμαστε περήφανοι για όσα έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σου!!! Ποτέ δεν σταματάς να με εκπλήσσεις! Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή με έπαινο! Τόσο περήφανη για εσένα! Σε αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/Bx0uv36IbXd/?utm_source=ig_embed

Πλέον η Σοφία Μητσοτάκη εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs. Έχει ανοίξει τα φτερά της και γράφει της σελίδες της ενήλικης ζωής της στην Αμερική. 

Και η… πιτσιρίκα

Όσο για τη Βενιαμίν της οικογένειας, τη 16χρονη Δάφνη, είναι το πρόσωπο που από την Κυριακή έχει προσελκύσει τα φλας των φωτογράφων, αφού συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο, όπου ψήφισε. Μπαμπάς και κόη έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι,  Όπως έχει πει ο αρχηγός της ΝΔ σε συνέντευξή του, η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.

Πολλές φορές μάλιστα του έχει κάνει παράπονα για τη δουλειά του, ρωτώντας τον:«δεν μπορείς να έχεις μια κανονική δουλειά;».

Η Δάφνη τέλος είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.

Και οι τρεις τους είναι το παν για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει πει πως η οικογένειά του είναι πάνω και από την πολιτική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις