Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έγκλημα – Κροατία: Ένοπλος μπήκε σε σπίτι και σκότωσε 6 μέλη οικογένειας
ΚΟΣΜΟΣ

Έγκλημα – Κροατία: Ένοπλος μπήκε σε σπίτι και σκότωσε 6 μέλη οικογένειας

Έγκλημα - Κροατία: Έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, και ο δράστης αναζητείται, μετέδωσε το κροατικό HINA, επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις διωκτικές αρχές.

Έγκλημα – Κροατία: Αποτρόπαιο έγκλημα το βράδυ της Πέμπτης στη Κροατία, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έξι άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα σε μια κατοικία. Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων HINA, γύρω στις 21:30 τοπική ώρα (22:30 Ελλάδας), γείτονες στη συνοικία Καϊζέριτσα, στο Ζάγκρεμπ, κατήγγειλαν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από ένα σπίτι. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και μόλις μπήκε στην κατοικία, αντίκρισε έξι πτώματα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα από την υπόθεση, όλα τα θύματα έχουν δεχτεί σφαίρες.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Κροατία, τα έξι θύματα ανήκουν σε μια επταμελή οικογένεια, με τον δολοφόνο να μην σκοτώνει μόνο το 7 μηνών βρέφος που βρισκόταν στο σπίτι! Νεκροί είναι δύο άνδρες, τρεις γυναίκες, καθώς και ένα παιδάκι 10 ετών, στο χειρότερο έγκλημα που έχει γίνει στη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια, όπως λένε οι Αρχές. Ο δράστης έχει διαφύγει και η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για να βρεθεί ο δολοφόνος, ώστε να διαλευκανθούν και τα αίτια του εγκλήματος, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έγκλημα ζήλιας.

Έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι γύρω από την πόλη του Ζάγκρεμπ ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει ο δράστης. Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας μάλιστα, έχει δώσει διαταγή να κλείσουν όλοι οι μεγάλοι δρόμοι και οι γέφυρες γύρω από τη πόλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις