Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρουβίκωνας – Κεραμεικός: Ηγετικό στέλεχος καταγγέλλει την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας – Κεραμεικός: Ηγετικό στέλεχος καταγγέλλει την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ

Ρουβίκωνας - Κεραμεικός: Την προσαγωγή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής καταγγέλλει ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Ρουβίκωνας – Κεραμεικός: Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει την προσαγωγή του από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι αστυνομικοί τον σταμάτησαν κάτω από το σπίτι του και περιπολικό τον πήγε στη ΓΑΔΑ, όπου τον κράτησα για περίπου μία ώρα. «Αυτό πρέπει να έχει γίνει καμιά 20αριά φορές από τον Σεπτέμβριο», αναφέρει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, που κάνει λόγο για τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους «συντρόφους» του. «Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά και αναμενόμενα. Και οι παρακολουθήσεις και οι προσαγωγές και οι συλλήψεις, ακόμα και η φυλακή. Απλά πάρτε το χαμπάρι: Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν», αναφέρει ακόμη μεταξύ άλλων.

«Σήμερα με σταμάτησαν ασφαλίτες κάτω από το σπίτι μου. Ήρθε περιπολικό μου έβαλαν χειροπέδες πισθάγκωνα, με φόρτωσαν και με πήγαν στον έκτο στην ΓΑΔΑ. Με κράτησαν καμιά ώρα και με άφησαν. Αυτό που μόλις σας έγραψα πρέπει να έχει γίνει (από Σεπτέμβρη) καμιά 20αριά φορές. Αυτήν την φορά όμως πρέπει να εντάσσεται σε μια λογική που λέει να με φορτώνουν και να με πηγαίνουν ΓΑΔΑ κάθε φορά που κάνει κάτι ο Ρουβίκωνας. Τακτική που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους συντρόφους απλά με μένα έχει σπάσει το κοντέρ. Αντικειμενικός στόχος των συνεχόμενων προσαγωγών είναι η απενεργοποίηση και η κόπωση του υποκειμένου που υφίσταται την φθορά της συνεχόμενης πίεσης. By the book είναι σωστό και ως λογική, όταν όμως έχει να κάνει με φυσιολογικούς ανθρώπους και όχι με τρελοκομεία όπως είναι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Ρουβίκωνα.

Τέλος πάντων μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά και αναμενόμενα. Και οι παρακολουθήσεις και οι προσαγωγές και οι συλλήψεις, ακόμα και η φυλακή. Απλά πάρτε το χαμπάρι: Οι απειλές σε μας δεν πιάνουν. Αν θέλετε να μας βάλετε τρομονόμο, βάλτε τον. Αν θέλετε να χώσετε φυλακή 1-2 από εμάς, κάντε το. Εσείς την δουλειά σας και εμείς την δική μας.
ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ».

Ρουβίκωνας: Πρόσφατα, απείλησε και την κυβέρνηση

Ρουβίκωνας – Κεραμεικός: “Παρέμβαση” στην Cosmote

Υπενθυμίζεται πως μέλη του Ρουβίκωνα στις 12 περίπου το μεσημέρι πραγματοποίησαν “παρέμβαση” σε υποκατάστημα της Cosmote το μεσημέρι της Πέμπτης.  Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Βασιλείου του Μεγάλου 6-8 στον Κεραμεικό. Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων έφτασε έξω από το κατάστημα, πέταξε φέιγ βολάν και φώναξε συνθήματα.

Παράλληλα δέκα εξ αυτών μπήκαν στον προθάλαμο και ζήτησαν να μιλήσουν με τους διευθυντές. Υπάλληλοι τους ενημέρωσαν πως απουσιάζουν και τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν. Η διαμαρτυρία φέρεται να έγινε για καθυστέρηση εκκένωσης κτιρίου στη Δάφνη την ημέρα του σεισμού στην Αττική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις