Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Αφήνει τον ΑΝΤ1 για το “τιμόνι” του κρατικού δελτίου
ΕΛΛΑΔΑ

Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Αφήνει τον ΑΝΤ1 για το “τιμόνι” του κρατικού δελτίου

Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Το δρομολόγιο προς... Αγία Παρασκευή πρόκειται να ακολουθεί από δω και στο εξής η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίτσα Μπιζόγλη.

Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Το κρατικό κανάλι της Αγίας Παρασκευής, η ΕΡΤ βρίσκεται σε κατάσταση ανασυγκρότησης μετά τις εκλογές και θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα-κλειδιά. Ένα από αυτά πρόκειται να είναι και η καταξιωμένη δημοσιογράφος Ρίτσα Μπιζόγλη, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του nassoblog, φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πηγαίνει στην ΕΡΤ για να αναλάβει, λογικά το κεντρικό δελτίο.

Μάλιστα, λέγεται ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης της Ρίτσας Μπιζόγλη. Αυτό θα συμβεί και επίσημα στα μέσα Αυγούστου με την δημοσιοποίηση του ΦΕΚ. Πάντως αν ολοκληρωθεί η «μετακόμιση» της παρουσιάστριας, θα μιλάμε για μια «μεταγραφή βόμβα» για την ΕΡΤ.

Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Ποια είναι

Η Ρίτσα Μπιζόγλη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου και το όνομα με το οποίο βαπτίστηκε είναι το Σωτηρία. Αν και είχε περάσει στη σχολή Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι, προτίμησε να σπουδάσει δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1993 πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες. Ξεκίνησε να παρουσιάζει τα πιο… μικρά δελτία ειδήσεων του Alpha. Η «μεταγραφή» στον ΑΝΤ1, σε υψηλότερο πόστο δεν άργησε. Εδώ και πολλά χρόνια, η δημοσιογράφος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παρουσιάζοντας τα δελτία του Σαββατοκύριακου, αλλά και τα νυχτερινά δελτία του καναλιού. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ηγηθεί εκπομπών σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή

Ο γάμος τους το 2004 μπορεί να μην είδε τα φώτα της δημοσιότητας, όμως έκτοτε το ζευγάρι παραμένει μαζί και ερωτευμένο. Η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Παναγιώτης Γερολυμάτος είναι από τα πιο γνωστά δημοσιογραφικά ζευγάρια χωρίς να πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σε της συνέντευξή της, είχε επισημάνει πως το γεγονός του κοινού επαγγέλματος λειτουργεί θετικά στη σχέση τους. «Μπορεί να καταλάβει. Ξέρει τι σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ωράριο, γιορτή ή αργία. Η στήριξη είναι απόλυτη», είχε δηλώσει για τον δημοσιογράφο σύζυγό της.

Ρίτσα Μπιζόγλη ΕΡΤ: Παλαιότερη συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις